خوراکیهایی برای مبارزه با کلسترول+ اینفوگرافیک
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، کلسترول که نقش عمده آن استحکام و انعطافبخشی به غشا سلول است، یکی از مولکولهای زیستی و از دسته چربیها (لیپیدها) است.
کلسترول ناشی از رژیم غذایی نادرست به وجود میآید، غذاهایی گیاهی کلسترول ندارند، پس از مصرف غذا کلسترول از راه روده جذب و سپس همراه با تریگلیسیریدها درون یک پروتئین پوشیده میشود، این ترکیب کیلومیکرون نام دارد، کبد کلسترول را از خون جذب میکند همچنین وظیفه تولید و انتقال آن به درون خون را به عهده دارند.
بیشتر کلسترول بدن را کبد تولید میکند و مابقی آن با خوردن غذاهای پر چرب که کلسترول بالایی دارند، تامین میشود، به طور کلی گیاهان شامل سبزیجات، حبوبات و غلات نه تنها فاقد کلسترولاند، بلکه گیاهانی، چون جو، کدو، شوید و سیر اثر ضدکلسترول بسیار قوی دارند که این مربوط به وجود اسید چرب امگا ۳، پکتین، فیبر و بتاکاروتن است.
با ورزش کردن مى توان کلسترول را کاهش داد، یکى از بهترین راهها براى افزایش سطح HDL، ورزش است، نوشیدن روزانه ۳ لیوان آب پرتقال به مدت ۴ هفته سطح کلسترول خوب در خون را تا ۲۱ درصد بالا میبرد و میزان کلسترول خوب و بد تا ۱۶ درصد بهبود میبخشد و به همین دلیل توصیه میکنیم صبحها دو لیوان آب پرتقال بنوشید.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/4001
انتهای پیام/