دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

از مزایای بی‌نظیر خرما چه می‌دانید؟

بسیاری از مردم فکر می‌کنند خوراکی‌هایی که قند طبیعی دارند به علت داشتن قند برای آن‌ها مناسب نیست. با این حال، این میوه‌های شیرین با مقدار زیادی مواد مغذی به عنوان یک میان وعده بسیار عالی انسان‌ها را به آرامش می‌رسانند.
کد خبر : 300601

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کشاورزان خرما را در پاییز و اوایل زمستان برداشت می‌کنند، با این حال بسیاری از مردم خرما را خشک می‌کنند و می‌توانند مدت زیادی آنرا در یک ظرف بسته نگه دارند.


خرما دارای فیبر و پتاسیم فراوان است. علاوه بر مزه عالی خرما حاوی پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. میزان پلی‌فنل بالا. پلی‌فنول‌ها ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که می‌توانند بدن را از التهاب محافظت کنند.


فیبر بالا: فقط یک فنجان از خرما ۱۲ درصد از نیاز فردی به نیاز فیبری روزانه را فراهم می‌کند.


پتاسیم بالا: پتاسیم بالای خرما برای سلامت قلب مفید است. پتاسیم همچنین به ایجاد عضلات و پروتئین در بدن کمک می‌کند.


جایگزینی عالی برای شکر، برای پخت انواع شکلات و آبنبات خرما جایگزین خوبی برای شکر است.


خرما نسبت به سایر ارزش‌های تغذیه‌ای خود حاوی مقادیر زیادی قند است. افرادی که قصد کنترل قند خون خود را دارند، مانند افرادی که مبتلا به دیابت هستند، باید در مصرف خرما اعتدال را رعایت کنند. البته خوردن خرما در آرامش بعید است قند خون افراد را بیش از حد افزایش دهد، حتی اگر آن‌ها مبتلا به دیابت باشند.


منبع: شفقنا زندگی


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب