خطرعادیسازی روابط رژیم صهیونیستی با اعراب، فلسطین را تهدید میکند/ خیری در معامله با صهیونیستها نیست
به گزارش خبرنگار گروه بینالملل خبرگزاری آنا، خالد قدومی ظهر امروز در نشست «معامله قرن؛ دستاوردهای مقاومت و تغییر معادلات منطقهای» که در محل خبرگزاری آنا برگزار شد، گفت: «از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا) بابت فرصتی که به ما دادند تشکر میکنیم. درباره موضوع معامله قرن و آخرین تحولات فلسطین صرفنظر از هر نامی که بر آن گذاشته شده است، باید نکات زیر را بیان کنم؛ نخست، اینکه سرفصل اساسی آنچه درباره معامله قرن بیان شد تلاشهایی از جانب آمریکا و رژیم صهیونیستی برای پایمال کردن آرمان فلسطین است. به هر حال درباره این معاهده پارامترهایی وجود دارد اما آنچه مهم است مبهم بودن آن است که هیچ چیزی از سوی آمریکا اعلام نشده و طبعا و مشخصا این معامله هیچ خیری برای ملت فلسطین ندارد.»
وی افزود: «دوم، اینکه وقتی صحبت از قرارداد میشود باید طرف دومی وجود داشته باشد، اگر در این قرارداد که شرط اساسی آن حضور طرفین است و باید فلسطین حضور داشته باشد که ندارد، نمیتوان آن را قرارداد نامید. معاهده قرن نه به صورت رسمی و نه به صورت غیر رسمی به فلسطین اعلام نشده است. همه اینها یک دیکته از جانب آمریکا به رژیم صهیونیستی است.»
قدومی تصریح کرد: «چند نمونه از تلاشهایی که برای پایمال کردن حقوق ملت فلسطین انجام شده است، عبارتاند از؛ تلاش موسوم به معامله میان "ایهود اولمرت" و محمود عباس در سال 2006 که باعث به وجود آمدن یکسری قراردادهای بی اثر شد. در نهایت فضای انتخاباتی به وجود آمد و "اولمرت" موفق نشد کاری از پیش ببرد. موضوع دوم که خطرناکتر هم بود در سال 2010 رخ داد و یک مقام رژیم صهیونیستی پیشنهاداتی ارائه کرد که مبتنی بر دو عامل اصلی بود، نخست تشکیل حکومت فدرال با اردن و دوم تبادل اراضی میان فلسطین و مصر.»
دیدارهای محرمانه رهبران منطقهای برای معامله قرن
نماینده حماس در تهران تاکید کرد: «به هر حال این پیشنهادات به علت پایداری ملت فلسطین موفق نشد و آنها نتوانستند کاری از پیش ببرند. از موضوعات حائز اهمیت برای ملت فلسطین این است که رسانهها به اطلاعات درست دسترسی داشته باشند. یکسری دیدارها میان سازمانهای اطلاعاتی منطقه انجام میشود و روسایجمهوری برخی کشورهای منطقه دیدارهای محرمانه با یکدیگر دارند که موضوع اصلی همه آنها جزئیات "معاهده قرن" است.»
قدومی گفت: «حال ممکن است این موضوع تشکیل حکومت "فدرالیته" باشد یا تبادل اراضی. ما معتقدیم این موضوعات محرمانه، باید افشا شود. وقتی با دوستان خود دیدار داریم به ما میگویند از محتوای این جلسات اطلاعاتی در دست نیست. سوال من این است که از سپتامبر تا دسامبر 2017 دیدارهایی میان "جرارد کوشنر" معاون رئیس جمهور آمریکا و مقامهای صهیونیستی برگزار شده که تعدادشان به بیش از 20 مورد میرسد و آنها حتی دیدارهایی با مقامهای فلسطینی داشتند و حال دوستان ما میگویند اطلاعات قابل بیانی وجود ندارد. آیا این پذیرفتنی است؟»
به گزارش آنا، نماینده حماس در تهران گفت: «من از عزیزانی که در جمع حاضرند و در میانشان از نخبگان نیز حضور دارند، میخواهم به این نتیجه دست یابیم که صرف نظر از هر نامگذاری که وجود داشته باشد، آنچه مهم است این است که تلاشهای آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحمیل واقعیتهای جدید همچنان ادامه خواهد داشت. حال این مبتنی بر یکسری دادهها است که نشان میدهد، تلاشهای آمریکا و رژیم صهیونیستی همچنان به روال خود ادامه دارد و ما هم اطلاعاتی داریم که باید بیان شوند و اهداف و نتایج آن مشخص گردد.»
وی افزود: «درباره مولفههای این پروژه باید گفت "آریل شارون" که به فرعون رژیم صهیونیستی معروف شد و حتی او را سلطان رژیم صهیونیستی نامیده بودند، بدون نیاز به قراردادها و توافقهایی میتوانست درباره موضوعات مختلف اظهار نظر کند و نظر خود را پیش ببرد. نظریه او این بود که من یک سری واقعیتها را به وجود میآورم و بعد به سراغ مذاکره و گفتوگو درباره آن میروم. به عنوان نمونه، شارون احساس نمیکرد که باید با آمریکا یا طرف دیگری مذاکره کند و آنها را در جریان طرحهای خود قرار دهد. او تصمیم میگرفت از غزه عقبنشینی کند یا یک سری از شهرکها را در کرانه باختری به رژیم صهیونیستی ملحق کند یا یکسری پستهای ایست بازرسی را ایجاد کند و بعد این موضوع را دیکته میکرد که باید چنین اتفاقی رخ دهد و بعد بر سر آن مذاکره صورت پذیرد. سپس لابیها در عرصه بینالمللی فعال میشدند تا مقابل اقدامات رژیم صهیونیستی بایستند.»
نتانیاهو دستپرورده شارون است
وی با اشاره به تلاشهایی که شارون و افرادی شبیه او انجام میدادند تا به آرمانها و پایداری ملت فلسطین پایان بخشند، گفت: «به هر حال این تلاشها نه با وجود تاسیس حماس انجام شده و نه پایان خواهد پذیرفت. این تلاشهایی است که در اوایل دهه 80 در لبنان مقابل انقلاب فلسطین انجام شد، آنها در طول تاریخ نتوانستند پایداری و استقامت ملت فلسطین را در غزه و غیر از آن در هم بشکنند. تاکنون موفق نشدهاند و در آینده نیز انشاءالله موفق نخواهند شد، اما این طرز تفکری است که مسئولان رژیم صهیونیستی در اختیار دارند و هدفشان در هم شکستن پایداری و مقاومت ملت فلسطین است.»
قدومی با بیان اینکه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی دستپرورده شارون است و همان مسلک و روش استاد خود را در پیش گرفته، گفت:«وی به جد در تلاش است تا حقایقی را وارونه جلوه دهد و بعد بگوید بیایید و درباره این حقایق وارونه جلوه داده شده، مذاکره کنیم. تهدیدآمیزترین موضوعی که در عقبه سیاسی نتانیاهو وجود دارد، تلاش او برای عادیسازی روابط با جهان عرب و جهان اسلام است. این فرد جنایتکار حالا قصد دارد موضوع فلسطین را به کنار بگذارد تا حوادث به شکلی صورت بگیرد که عادیسازی انجام شود و آن را بار دیگر بر روی میز مذاکره مطرح کند. تلاش او در این است که یکسری روابط را با کشورهای عرب حاشیه جنوبی خلیج فارس ایجاد کند تا موضوع فلسطین به یک موضوع ثانویه تبدیل شود و بعدها بتواند با مردم فلسطین به عنوان یک شهروند درجه دو و معمولی برخورد شود.»
خطر عادیسازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی
وی تصریح کرد: «تهدیدآمیزترین پیشنهادی که از گذشته تا کنون مطرح میشده، این است که رژیم صهیونیستی موضوع عادیسازی را مطرح کند تا طرف فلسطینی امتیازهایی بدهد اما اکنون نتانیاهو میخواهد همه چیز را مفت و رایگان به چنگ آورد. اگر پیشتر به طرف فلسطینی پیشنهاد میشد که امتیازی بدهد و میگفتند که به مقاومت پایان دهید چرا که عبث و بیهوده است امروزه رژیم صهیونیستی میخواهد همه چیز را مال خود کند و کشورهای عربی و اسلامی میخواهند در این میان سهم خود را بردارند.
قدومی تاکید کرد: «آنچه را که امروز درباره ملت ایران مطرح میشود و ایران را تحت محاصره قرار دادهاند، اکنون در حال پیاده کردن علیه ملت فلسطین هستند. این موضوع دو بعد دارد که آنها میگویند انتخاب با شماست یا رفاه در کنار وابستگی باشد یا اینکه داخل محاصره باقی میمانید و از همه چیز محروم میشوید. حال ببینیم بر اساس تجربه ملت فلسطین و بر اساس حقایق و نه احساسات، در رابطه با این دو بعد چه اتفاقی رخ میدهد. از سال 1990 تا 2018 یعنی قریب به 28 سال ملت فلسطین به صورت مستقیم در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی است. باید بدانید که در این مدت جهان آمریکا و رژیم صهیونیستی چه چیزی را به ملت ما اعطا کردهاند.»
آیا رفاه ادعایی صهیونیستها بر نوار غزه حاکم است؟
نماینده حماس در تهران گفت: «من نمیخواهم در رابطه با غزه صحبت کنم، اما درباره رفاه ادعایی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری نکتهای هست و آن این است که ایست بازرسیها از آن زمان تاکنون چیزی حدود سه یا چهار برابر شده است. دیوارحائل، دیوار نژاد پرستی که آن را دیوار امنیتی خواندهاند در همین پروسه زمانی احداث شد. این دیوار چیزی حدود 10 تا 14 درصد سرزمینهای اشغالی را بلعید و از میزان سرزمینهایی که برای کرانههای باختری اختصاص داده بودند 10 تا 14 درصد کم شد.»
وی تاکید کرد، در بازه زمانی مذکور میزان بازداشتها و اسیر کردن مردم فلسطین چیزی در حدود 3 هزار و 500 نفر بود ولی اکنون چیزی فراتر از 8 هزار نفر است.
هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی
قدومی تصریح کرد: «درباره هماهنگی امنیتی میان رژیم اشغالگر قدس و طرف مذاکره کننده فلسطینی باید بگویم. بهعنوان نمونه اگر من بخواهم برای پسر عمو یا پسرخاله خودم 100 دلار به کرانه باختری بفرستم، او را بازداشت میکنند و بابت این انتقال پول او باید پاسخگو باشد و بازجویی شود. اصلا مردم فلسطین را کنار بگذاریم، اساسا میخواهیم بدانیم در این مدت چه چیزی عاید رهبری فلسطین شده است. بله، همان طرفی که در این مدت با رژیم صهیونیستی نشست و برخاست داشت. البته طرف صحبت من رهبری یا مقاومت فلسطین نیست و روی صحبت من با رهبری فلسطینی است که با رژیم صهیونیستی مذاکره میکند. امروزه بلا استثنا هیچ یک از رهبران فلسطینی مذاکره کننده حتی شخص محمود عباس نمیتوانند از نقطهای به نقطه دیگر گامی بردارند مگر اینکه رژیم صهیونیستی به آنها مجوز بدهد.»
وی افزود: «این را بگویم عباس حتی اگر بخواهد سفری به نقطهای داشته باشد باید از سوی سرباز رژیم صهیونیستی تفتیش بدنی شود و بعد از آن مجوز خروج دریافت کند. البته نمونههای دیگری هم وجود دارد، اما جنبشها و موسسات و کشورهایی که دنبال ایجاد رابطه با رژیم صهیونیستی بودند و در رویای خود بهشت سرسبزی را تصور میکردند. باید از آنها پرسید از این اقدام خود چه سودی بردند من به شما میگویم هیچ چیز عایدشان نشد. اقتصاد و امنیتشان متلاشی شد و امروزه به طور مستقیم در تیررس رژیم صهیونیستی هستند.»
قدومی گفت: «بد نیست نمونه ترکیه را بهعنوان یک عضو ناتو عرض کنم که از سال 1949 با رژیم صهیونیستی رابطه دارد. از خودتان بپرسید انگشت اتهام کودتایی که سه سال پیش در ترکیه رخ داد به سمت کدام کشور اشاره رفت؟ سمت آمریکا و کشورهای متحدش. اینگونه است که آمریکا پاداش دوستان خود را میدهد، اما نمونه دوم محور مقاومت است. چه کسی توانست جنوب لبنان را آزاد کند؟ آیا همان گروه سیاسی مذاکره کنندگان با آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند؟ ابدا. بلکه این مقاومت و جبهه مقاومت به رهبری سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله لبنان بود که توانست کنترل اوضاع را در اختیار بگیرد. »
وی تصریح کرد: «امروز اگر رژیم صهیونیستی بخواهد به جنوب لبنان حمله کند باید احتمالهای فراوانی را در نظر بگیرد و همه جوانب را بررسی کند. من پزشک هستم و با دادهها سر و کار دارم و بر اساس دادهها و اطلاعات نظریهها را مطرح میکنم و بر اساس آن تصمیم میگیرم. اکنون 12 سال است که نوار غزه مساحتی در حدود هزار و 380 کیلومتر مربع دارد یعنی کوچکتر از یک شهر مثل تهران 12 سالی است که زیر محاصره قرار دارد و هدف ادعایی رژیم صهیونیستی از این محاصره برقراری امنیت در ضلع جنوبی سرزمینهای اشغالی است، اما سوال اینجاست که آیا چنین امنیتی برقرار شده است؟»
قدومی گفت: «دلیل اصلی که تلاشهای رژیم صهیونسیتی چه در تقابل با جبهه مقاومت، حماس و ... موفقیتآمیز نبوده این است که در این مدت سه جنگ فراگیر علیه غزه با آن حجم کوچک در گرفته است. سوال دیگری که مطرح میشود این است که وضعیت اقتصادی و رفاهی غزه چگونه است؟ باید این حقیقت مسلم را بدانیم که نوار غزه همچنان در اشغال به سر میبرد و ما در وضعیت با ثباتی قرار نداریم و همچنان به دنبال به دست آوردن حقوق حقه خود هستیم. ما به دنبال رفاه و آسایش نیستیم زیرا یک نمونه عینی پیشرو داریم و آن وضعیت کرانه باختری است. این منطقه بعد از گذشت 28 سال از مذاکره با رژیم صهیونیستی چه چیزی به دست آورده است جز اینکه برای بیان هر واژه و صحبت خود باید از رژیم صهیونیستی اجازه بگیرد و به آنها پاسخگو باشد.»
نماینده حماس در تهران گفت: «موضوع بعد تلاشهای پیگیر آمریکا برای خلع سلاح مقاومت است. بنابراین در مقایسه میان این دو وضعیت باید گفت نکتهای وجود دارد و آن این است که حقوق حقه ملت فلسطین را باید پوشش دهد و پروژه ادعایی صهیونیستی با تاکید بر این است که مردم فلسطین باید زندگی کریمانه و با رفاهی داشته باشند و نه اینکه در ذلت زندگی کنند. این پروژه تاکنون از سوی مردم فلسطین با محکومیت مواجه شده و شکست خورده است.»
وی افزود: «صهیونیستها در این مدت تلاشهای مذبوحانهای داشتند تا کودتا علیه رهبری فلسطین به پا کنند. دشمن خیلی تلاش کرد و عنوان میکردند که ملت فلسطین چیزی بروز نداد و حماس میخواهد مردم فلسطین را به کشتن دهد، اما در این پروژه خود نیز ناکام ماندند و چیزی به دست نیاوردند. از سوی دیگر صهیونیستها بر دوستان مصری ما فشار آوردند تا اوضاع را در شبه جزیره سینا نا امن کنند و قاهره مجبور شد گذرگاه مرزی رفح را برای مدتی ببندد.»
قدومی تصریح کرد: «خلاف آنچه که دشمنان تصور میکردند، مردم ما هیچ اقدامی علیه رهبران خود انجام ندادند و حتی مطیع و گوش به فرمانشان بودند و به فرمانی که درباره برگزاری راهپیمایی داده شده بود لبیک گفتند. ما در این مدت دیدیم که تک تیراندازان رژیم صهیونیستی به هدف قرار دادن مبارزان فلسطینی و مردمی که اقدام به برگزاری تظاهرات کرده بودند روی آوردند. از 30 مارس تاکنون ما بیش از 140 شهید و بیش از 15 هزار زخمی داشتیم. با وجود همه این موارد، میبینیم که رهبری رژیم صهیونیستی بسیار خشمگین شدهاند و میبینیم بادبادکها و بالونهای آتشزایی که مردم فلسطین به سمت سرزمینهای اشغالی به هوا پرتاب کردند موجب عصبانیت آنها شده است.»
نماینده حماس در تهرن تاکید کرد، در حال حاضر این بادبادکهای آتشزا موجب آتشسوزی بیش از 28 هزار دونم (هر دونم هزار متر) از اراضی اشغالی، یعنی چیزی در حدود مساحت شهرک توریستی نتالیا در سرزمینهای اشغالی شده است.
رژیم صهیونیستی نمیتواند مقابل مقاومت ملت فلسطین دوام بیاورد
به گزارش آنا، خالد قدومی گفت: «نتانیاهو و لیبرمن دیروز تهدید کردند گذرگاه مرزی کرم ابوسالم را میبندند تا محاصره مردم نوار غزه گستردهتر شود و قصد دارند از تردد کامیونهای حامل مواد غذایی به نوار غزه جلوگیری کنند. قبل از اینکه به اینجا بیایم مروری بر رسانههای رژیم صهیونیستی داشتم، آنها معتقد بودند رژیم صهیونیستی نمیتواند بیش از چند روز این معابر و گذرگاهها را بسته نگه دارد زیرا نمیتواند رو در روی جهان و پایداری ملت فلسطین قرار بگیرد.»
قدومی درباره اینکه «مرحله ما بعد تحولات کنونی در غزه چگونه رقم خواهد خورد؟» گفت: «یک نمونه از بازیهای فوتبال جام جهانی بیان میکنم. در بازی بلژیک و ژاپن که چندی پیش انجام شد، این کشور صاحب فناوری توانست از یک لحظه غفلت تیم بلژیک نهایت استفاده را ببرد و گل بزند. در اواخر بازی بلژیک که زیر فشار قرار داشت توانست در اواخر نیمه دوم و حدود 15 دقیقه مانده به آخر بازی از یک لحظه غفلت تیم ژاپن استفاده کند و به تیم ژاپن گل بزند و بازی را مساوی کند. ببینید یک لحظه غفلت چگونه تیم بلژیک را به زحمت انداخت و تلاش کردند تا در نهایت به نتیجه دلخواه خود دست یابند. این پیروزی چه زمانی رخ داد؟ در همان دقایق آخر بازی.»
افرادی که مدعیاند فلسطین و مقاومت در بحران به سر میبرند یا ناداناند یا توطئهگر
نماینده حماس در تهران تاکید کرد: «اکنون من به عنوان فرزند فلسطین و فرزند مقاومت به شما میگویم ما اکنون در 15 دقیقه پایانی بازی به سر میبریم. کسی که مدعی است فلسطین و مقاومت در بحران به سر میبرند یا نادان است یا توطئهگر. همه در بحران به سر میبرند، دولت آمریکا در چالش است و همه نیروهای استکباری از رژیم صهیونیستی از پیشبرد اهداف خود در معامله قرن ناامید هستند و با مشکل و چالش مواجه شدهاند. یک خلاءهایی در جهان وجود دارد که نیروهای خارجی باید آنها را پر کنند این خود گواهی بر بحرانی بودن اوضاع آمریکا است. حال وظیفه ما در این اوضاع بحرانی چیست؟ باید بگویم ما باید به آیه قرآنی که میفرماید إِنْ تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَمَا تَأْلَمُونَ وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا یَرْجُونَ وَکَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَکِیمًا (نساء/آیه 104) توسل کنیم.
وی افزود: «عزیزان عنایت داشته باشند که دیگر آن زمان قلدر مآبی و خیرهسری آمریکا به سر آمده است و حتی در راس نیروهای استکباری که شخصی همچون ترامپ قرار دارد اینگونه نیست که حرفش بی برو برگرد مورد قبول واقع شود.»
قدومی گفت: «دلیل اصلی تاخیر در پیروزی ملت فلسطین قدرت رژیم صهیونیستی و دشمن نیست، بلکه دلیل آن تفرقه و نداشتن وحدتی است که ما به آن دچار شدهایم و ما نتوانستیم آن را محقق کنیم و نبود یک نگرش مشترک فیمابین که ما نتوانستیم در مواجهه با دشمن صهیونیستی به کار ببریم. این نص صریح قرآن است إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ (رعد/آیه 11). بنابراین لازم است که ما به یک وحدت و چشمانداز مشترک برای مقابله با دشمن مشترک که همان رژیم صهیونیستی است و موجب ناامنی در منطقه، دست یابیم. این وحدت نه در سطح منطقه بلکه در سطح جهان باید شکل بگیرد.»
انتهای پیام/
انتهای پیام/