طرز تهیه فرنی سه رنگ برای افطاری ماه رمضان
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، فرنی یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان است. شما به راحتی می توانید با این دستور به جای تهیه فرنی تک رنگ و ساده،فرنی سه رنگ درست کنید.
مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ :
پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری
آب : 1/4 پیمانه
آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم
شیر : 500 میلی لیتر
شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم
گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شوذ آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد ).برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رومی تونید با مربا سرو کنید.
منبع: ایران ناز
انتهای پیام/