دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خوردن کدام آجیل‌ها در ایام نوروز ممنوع است؟/ درمان خانگی دل درد و مشکلات گوارشی

یک پژوهشگر طب سنتی در خصوص مصرف برخی آجیل ها و مضرات آنها در ایام نوروز توضیحاتی داد.
کد خبر : 269889

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، داوود حاج محمدخانی پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف موادغذایی و به خصوص آجیل و تنقلات در ایام عید می‌تواند باعث بروز مشکلات گوارشی و دل درد در افراد شود که دلیل اصلی آن اضافه شدن مواد غذایی و کالری افزون بر رژیم غذایی روزانه مصرفی افراد است.
وی ادامه داد: مصرف آجیل و شیرینی‌جات که مخصوص ایام عید نوروز و تعطیلات است، از کالری و چربی زیادی برخوردار است و باعث ایجاد مشکلاتی در افراد مصرف کننده به شرط رعایت نکردن الگوی مصرف و براساس یک برنامه غذایی منظم می‌شود.
فاصله بین مصرف آجیل و میوه در ایام نوروز


حاج محمدخانی با اشاره به اینکه فصل بهار زمان پاکسازی بدن به خاطر نبود فعالیت مناسب در فصل پاییز و تجمع چربی در اطراف بافت‌های بدن است، گفت: به همین دلیل افراد باید در هنگام دید و بازدید‌های نوروزی به جای مصرف آجیل و شیرینی میوه بیشتر مصرف کنند و فاصله بین خوردن میوه و آجیل حداقل باید حدود ۳ ساعت باشد.
مصرف تخمه در نوروز ممنوع


وی ادامه داد: در ایام نوروز مصرف تخمه‌ها برای دستگاه گوارش مناسب نیست و به همین دلیل با مصرف بیش از حد آجیل افراد دچار درد و زخم معده و حتی التهاب و در نتیجه دچار تهوع می‌شوند. وی تأکید کرد: بهتر است افراد حجم بالایی از آجیل و شیرینی در ایام عید مصرف نکنند تا دچار بیماری‌های غیر واگیر نشوند.حاج محمدخانی اظهار کرد: بادام هندی و بادام زمینی سبب تولید خلط غلیظ شده و چربی خون را بالا می‌برد.


درمان خانگی مشکلات گوارشی در تعطیلات


وی ادامه داد: اگر افرادی دچار مشکلات گوارشی هستند باید از دمنوش‌های خالصی مانند بومادران، بابونه، عرق نعنا، شیرین بیان، زنیان استفاده کنند.وی یادآور شد: اگر کودکان به دلیل مصرف بیش از حد آجیل و شیرینی‌ ها در مهمانی‌ها دچار تب و تهوع شدند باید به مدت ۳ روز اطراف ناف بچه را به سمت عقربه‌های ساعت ماساژ دهند و هر روز خاکشیر به کودکان داده شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب