صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر زهرا عبداللهی اظهار کرد: در دو سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استانها و شهرستانهای کشور، انواع غذاها و خوراکهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیهای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراکهای بومی ایران چاپ شد که در آن توصیههای کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.
وی برگزاری نمایشگاههای غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال میشود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بیرویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماریهای غیرواگیر است.
عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بیرویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.
وی یادآور شد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلتها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده میشود و میتوانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و کالباس شوند.
انتهای پیام/