نوشیدن قهوه ریسک بیماری های کبدی را کاهش می دهد
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، طبق گزارش کالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن کبد، سرطان کبد و سیروز کبدی تاثیر دارد.
گریم الکساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «بیماری کبدی در حال افزایش است و بررسی این موضوع حائز اهمیت است که چقدر قهوه به عنوان یکی از معروف ترین نوشیدنی های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد.»
طبق توصیه محققان، قهوه موجب کاهش ریسک بیماری های کبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و توصیه های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند.
بررسی چندین مطالعه نشان میدهد مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با کاهش ۴۰ درصدی ریسک سرطان کبد مرتبط است اگرچه به نظر میرسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است.
تحقیق محققان آمریکایی و ایتالیایی نشان میدهد مصرف قهوه با کاهش ریسک سیروز کبدی بین ۲۵ تا ۷۰ درصد مرتبط است.
تحقیق دیگر رابطه معکوس بین مصرف قهوه و ریسک بیماری مزمن کبدی را با میانگین کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصد در افرادی که کمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵ درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان میدهد.
جودی رایس، سرپرست تیم تحقیق از انجمن کبد بریتانیا، در این باره میگوید: «بیماری کبدی یک قاتل خاموش است که غالبا هیچ علامتی ندارد.»
محققان دریافتند قهوه موجب پیشگیری و در برخی مواقع کُند کردن روند پیشرفت بیماری کبدی میشود.
منبع: مهر
انتهای پیام/