دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1394 - 12:17

چاپ مقاله استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو در مجلات معتبر ایران

سهیلا صمد‌پور هندواری از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو، یکی از استادان فعال در امر مقاله نویسی و اختراع است.
کد خبر : 20122

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، صمدپور هندواری در کنار تدریس موفق شده با توجه به رشته تدریس خود مقالات متعددی را در نشریات معتبر ایران به چاپ برساند. وی همچنین دارای ثبت اختراع با عنوان: فیلم‌های نانو کاموزیتی ضد میکروبی برای بسته بندی فعال مواد غذایی هستند.


کسب رتبه‌های بر‌تر قرآنی، شرکت در مراسم‌ مختلف فرهنگی از دیگر فعالیت‌های وی است.


مهم‌ترین مقاله‌های صمد‌پور هندواری به شرح زیر است.
۱) مقالات
- بررسى خواص فیزیکى، مکانیکى و ضد باکتریایى فیلم هاى فعال پلى اتیلنى دانسیته پایین حاوى نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره. سهیلا صمدپورهندوارى، سید هادی پیغمبردوست، سید جمال الدین پیغمبردوست. فصلنامه علوم و فناوری‌های نوین غذایی، سال دوم، شماره ۵، صفحه ۳۷-۲۷. پاییز ۹۳


- بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیتی فعال پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با یون‌های مسی. سهیلا صمدپورهندوارى. چهاردهمین همایش دانش آموختگان فن‌آوری نانو. ۴و۵ دی ماه ۹۲، دانشگاه علوم پزشکی تهران.


-مروری بر پلیمرهای زیست‌تخریب‌پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی و راهکارهای بهبود کارایی آن‌ها با افزودن نانوذرات. سهیلا صمدپور هندوارى، سید هادی پیغمبردوست، سید جمال الدین پیغمبردوست. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۷تا۹ آبان ۹۲.


- بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیتی پلی‌اتیلن حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با مس در بسته‌بندی مواد غذایی. سهیلا صمدپورهندوارى، سید هادی پیغمبردوست، سید جمال الدین پیغمبردوست. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۷تا۹ آبان ۹۲.


- تولید بیوتکنولوژی نایسین و کاربردهای آن. سهیلا صمدپور هندواری، سید هادی پیغمبردوست، سمیرا دهقانی و سیده هما فصیح نیا. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۷تا۹ آبان ۹۲.


- بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیتی پلی‌اتیلن حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نقره در بسته‌بندی مواد غذایی. سهیلا صمدپورهندوارى، سید هادی پیغمبردوست، سید جمال الدین پیغمبردوست. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۷تا۹ آبان ۹۲.


- بررسی روش‌های رنگبری موجود و نوین شربت خرما و دیگر شربت‌های گلوکز. سیده هما فصیح نیا، سید هادی پیغمبردوست، سهیلا صمدپور هندواری و سمیرا دهقانی.. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۷تا۹ آبان ۹۲.


- مروری بر فرآیند خشک کردن پاششی تخم مرغ و ویژگی‌های پودر حاصل. سمیرا دهقانی، سید هادی پیغمبردوست، سیده هما فصیح نیا و سهیلا صمدپور هندواری. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۷تا۹ آبان ۹۲.


- Antimicrobial studies of nanocomposite films containing silver modified nanoclays for foodpackagingS. Samadpour Hendvaria، S. H. Peighambardousta، S. J. Peighambardoustb*، A. Shenavarc. Proceedings of ۵th International Congress on Nanoscience & Nanotechnology (ICNN۲۰۱۴)
۲۲-۲۴ October ۲۰۱۴، Tehran، Iran
- Antimicrobial studies of nanocomposite films containing copper modified nanoclays forfood packaging S. Samadpour Hendvaria، S. H. Peighambardousta، S. J. Peighambardoustb*، A. Shenavarc Proceedings of ۵th International Congress on Nanoscience & Nanotechnology (ICNN۲۰۱۴)
۲۲-۲۴ October ۲۰۱۴، Tehran، Iran
- Antimicrobial Studies of Nanocomposite Films Containing Copper Modified Nanoclays S. Samadpour Hendvaria، S. H. Peighambardousta، S. J. Peighambardoustb*، A. Shenavarc Proceedings of the ۵th International Conference on Nanostructures (ICNS۵)
۶-۹ March ۲۰۱۴، Kish Island، Iran
- Antimicrobial Studies of Nanocomposite Films Containing Silver Modified Nanoclays S. Samadpour Hendvaria، S. H. Peighambardousta، S. J. Peighambardoustb*، A. Shenavarc Proceedings of the ۵th International Conference on Nanostructures (ICNS۵)
۶-۹ March ۲۰۱۴، Kish Island، Iran


انتهای پیام/

برچسب ها: مقاله
ارسال نظر
هلدینگ شایسته