گوشت گاومیش در کشور با عنوان گوشت گاو عرضه میشود
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، محمد موسوی در نشست خبری امروز خود گفت: صنعت تولید فرآوردههای گوشتی برای یکصد هزار نفر به صورت مستقیم و برای ۵۰۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده و در واقع از طریق این صنعت سه میلیون نفر در کل کشور امرار معاش میکنند.
وی افزود: صنعت فرآوردههای گوشتی با سرمایهگذاریهای سنگین روزانه برای 5.5 تا 6 میلیون نفر یک وعده غذایی تولید و عرضه میکند که نسبت به غذای سنتی بین ۵۰ تا ۶۰ درصد ارزانتر است.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان فرآوردههای گوشتی با اشاره به جنجالسازیهای اخیر وزارت جهاد کشاورزی و برخی سازمانهای نظارتی درباره گوشت گاومیش هندی اظهار کرد: بر اساس مدارک مستدل بهداشتی و پزشکی استفاده از گوشت گاومیش هندی به هیچ وجه برای انسان ایجاد بیماری و خطر نمیکند.
وی ادامه داد: بر اساس مدارک بهداشتی و پزشکی موجود در سازمانهای پزشکی کشور و نیز جهان، در تمامی حیوانات از جمله بز، گاو، گوساله، گوسفند انگلی به نام انگل «سارکوزیست» وجود دارد که به هیچ وجه به انسان آسیبی وارد نمیکند.
به گفته موسوی، سازمانهای نظارتی بر تولید و توزیع غذا در کشور در حالی مصرف گوشت گاومیش هندی را در فرآوردههای گوشتی و سوسیس و کالباس به جنجال تبدیل کردهاند که گاومیش یا همان بوفالو در داخل کشور پرورش داده میشود و پس از کشتار به عنوان گوشت گاو برای مصرف عموم به فروشگاهها و مغازههای سطح شهر عرضه میشود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان فرآرودههای گوشتی با بیان اینکه گوشت گاومیش یا همان بوفالو از سال ۷۲ تا کنون به کشور وارد میشدهاست، تصریح کرد: تمام این جنجالسازیها به خاطر آن است که رانت خواران و نیز شبهدولتیهای متصل به وزارت جهاد کشاورزی عزم خود را جزم کردهاند تا واردات گوشت قرمز به کشور را خودشان انجام دهند.
وی ادامه داد: متاسفانه رانتخواران رابطه بسیار خوبی با وزارت جهاد کشاورزی دارند و همین امر موجب شده است تا صنعت فرآوردههای گوشتی و نیز واردات گوشت قرمز مورد بیتوجهی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد.
موسوی با بیان اینکه صنعت فرآوردههای گوشتی نیازمند واردات ۵۰ تا ۶۰ هزار تن گوشت قرمز از خارج کشور است، گفت: از سال گذشته به بهانه آلوده بودن گوشت گاومیش هندی واردات این گوشت قطع و همین امر موجب شده است میزان تولید انواع کالباس و سوسیس و فرآوردههای گوشتی در کشور نسبت به سال ۹۲ کاهش چشمگیری داشته باشد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی با تاکید بر اینکه ایران نیازمند ایجاد سازمان ملی غذا در کشور است، گفت: تا زمانی که سازمان ملی غذا در کشور تشکیل نشود، دلالها و رانتخواران اجازه نخواهند داد غذا در کشور ارزان شود.
وی افزود: دلالها و شبهدولتیها هر روز با یک بهانه تازه از تولید سالم غذا جلوگیری میکنند و همین امر موجب بالا رفتن قیمت انواع مواد غذایی در کشور میشود.
انتهای پیام/