دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

این دختر تایپیست به ریاست دپارتمان فوتبال ساحلی رسید/ پریا شهریاری: اشکم را درآوردند

«خواستن، توانستن است.» با در نظر گرفتن این ضرب‌المثل معروف، شما می‌توانید به‌عنوان یک تایپیست در یک مجموعه استخدام شوید‌ و ٨‌سال بعد به صندلی ریاست برسید.
کد خبر : 150286

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا از شهروند، پریا شهریاری چند‌سال است به‌عنوان رئیس دپارتمان فوتبال ساحلی در فوتبال ایران مدیریت می‌کند‌ و در تمام این سال‌ها حواشی درباره او در رسانه‌ها وجود داشته است. خیلی‌ها پارتی‌بازی و ... را عامل رئیس شدن او می‌دانند، اما نکته اینجاست که او از ابتدا مدیر نبود. شهریاری متولد ‌سال ١٣٦٣ است و از ‌سال ١٣٨٢ به‌عنوان کارمند دبیرخانه در فدراسیون فوتبال مشغول به کار شد اما...



استخدام به‌عنوان تایپیست
خیلی‌ها فکر می‌کنند این استخدام با داشتن رابطه و پارتی بزرگی چون مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال اتفاق افتاده است اما توضیحات شهریاری مشخص می‌کند که این خبرها صحت نداشته است: «مادر من مهندس تکنیسین گروه چهار بود که دفتر این مجموعه در همان کوچه فدراسیون فوتبال قرار داشت. تازه دیپلم خودم را گرفته بودم و در دوره پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کردم که مادرم یک روز متوجه می‌شود فدراسیون فوتبال آزمون استخدامی برگزار می‌کند. از آنجایی که من دنبال کار کردن کنار تحصیل بودم،‌ در آزمون استخدامی که تسلط روی زبان و کامپیوتر محور اصلی آن بود، شرکت کردم. خیلی‌ها در تمام این‌ سال‌ها فکر کرده‌اند و حتی بعضی‌ها مطالبی منتشر کردند که من به خاطر داشتن رابطه فامیلی با مهدی محمدنبی، دبیرکل سابق فدراسیون وارد فدراسیون شدم. در این مدت هرچه دوست داشتند، نوشتند و گفتند. اما یک‌بار برای همیشه باید به افرادی که دنبال سوژه هستند بگویم که من در زمان دبیرکلی آقای دانشور در فدراسیون فوتبال استخدام شدم. روزی هم که وارد فدراسیون شدم، سنم کم بود و دیپلم داشتم و نمی‌توانستم پستی مهم‌تر و بالاتر از تایپیستی و حضور در دبیرخانه داشته باشم.»
ارتقای سمت بعد از ١٠ روز
پله‌های ترقی را با سرعت طی می‌کند. پس از تنها گذشت ١٠ روز فعالیت در دبیرخانه اتفاق بزرگی برای او با تغییر محل کارش رخ می‌‌دهد. پریا شهریاری به این شکل ماجرا را روایت می‌کند: «هر انسانی وقتی برای کار کردن وارد یک مجموعه می‌شود، فرصت دارد تا پیشرفت کند. من تایپیست دبیرخانه بودم. به واسطه همین کار با سایر کمیته‌ها و مسئولان مجموعه ارتباط نزدیک کاری داشتم. من تقریبا ١٠ روز به همین عنوان کارها را انجام می‌دادم که آقای دانشور وقتی تلاش‌ها و کار من را زیر نظر داشت، تصمیم گرفت از دبیرخانه به دفتر ایشان منتقل شوم. به همین ترتیب بعد از ١٠ روز من شدم رئیس دفتر و منشی دبیرکل فدراسیون فوتبال.»
کار، ادامه تحصیل و تقویت زبان انگلیسی
اگر پریا شهریاری در همان دبیرخانه فدراسیون به کارش ادامه می‌داد امروز به سمت ریاست کمیته فوتبال ساحلی می‌رسید؟ جواب این سوال بدون‌شک منفی است. حضور در کلیدی‌ترین دفتر کاری مجموعه فدراسیون فوتبال بعد از دفتر رئیس،‌ فضای بهتری را برای فعالیت در اختیار او قرار داد و از طرفی بهترین فرصت بود برای پیشرفت بیشتر. خودش می‌گوید: «همزمان با این‌که در دفتر دبیرکل کار می‌کردم، ‌در ‌سال ١٣٨٣ با موفقیت در کنکور وارد دانشگاه شدم و در رشته تربیت‌بدنی ادامه تحصیل دادم. با زحمت بسیار زیاد با معدل ممتاز لیسانس تربیت‌بدنی گرفتم و وارد دوره کارشناسی ارشد در گزارش مدیریت ورزشی شدم. زبان انگلیسی را نیز فرا گرفتم.»
انتقاد از فردوسی‌پور و رسانه‌‌ها
دوره دبیرکلی نبی، ‌نقطه اوج پیشرفت‌های شهریاری بود. شاید به همین دلیل است که خیلی‌ها تصور می‌کنند به خاطر پارتی این مقام مسئول، بعد از مدتی به یکباره از سمت منشی‌ و هماهنگ‌کننده امور دفتر دبیرکل،‌ به عضویت دپارتمان فوتبال ساحلی بانوان در‌آمد. پریا شهریاری درباره تمام حرف وحدیث‌ها و جنجال‌های رسانه‌ای که برای او به وجود آمد این صحبت‌ها را مطرح می‌کند: «من خیلی اذیت شدم. پیشرفت کردن یک خانم در یک مجموعه جرم نیست! خیلی‌ها بدون این‌که تحقیق کنند، گفتند با پارتی آقای نبی به این سمت رسیدم. حتی فردوسی‌پور در برنامه نود به این نکته غلط اشاره و طوری به مردم وانمود کرد که من با رابطه و پارتی وارد چارت مدیریتی فدراسیون شدم.»
راه‌اندازی فوتبال ساحلی زنان و رسیدن به‌عنوان ریاست

پریا شهریاری براساس آنچه خودش تعریف می‌کند در ‌سال ١٣٨٨ و با حمایت مهدی محمدنبی و مدیران فدراسیون فوتبال به عضویت دپارتمان فوتبال ساحلی بانوان درآمد. یک پیشرفت بزرگ بعد از ٦‌سال فعالیت که به این شکل روایتش می‌کند: «برای قبول این مسئولیت برنامه‌ریزی مفصلی انجام دادم. به محض شروع کار، پیشنهاد تشکیل فوتبال ساحلی بانوان را به مدیریت فدراسیون ارایه دادم. آن روزها ‌مخالفت‌های بسیار زیادی با تشکیل فوتبال ساحلی بانوان وجود داشت اما ایستادم و در جلسات مختلف هیات‌رئیسه از این طرح دفاع کردم. من تلاش بسیار زیادی کردم که مسئولان فدراسیون و دستگاه‌های دیگر را متقاعد کنم تا فوتبال ساحلی بانوان راه‌اندازی شود. به آنها با دلیل ‌و مدرک ثابت کردم می‌شود این کار را در ایران انجام داد. خوشحالم که تلاش‌های من نتیجه داد و این اتفاق افتاد.» او ادامه می‌دهد: «آقای کفاشیان بارها به من گفت که به بخش آقایان هم کمک کنم و این تغییرات را در آن‌جا هم انجام بدهم. اما با مدیریت وقت کمیته فوتبال ساحلی به هیچ عنوان نمی‌توانستم کار کنم. همیشه عذر و بهانه می‌آوردم که این اتفاق رخ ندهد. در نهایت وقتی مدیریت تغییر کرد، در‌ سال ١٣٩٠ به‌عنوان رئیس دپارتمان فوتبال ساحلی کل کشور انتخاب شدم.»
تغییرات اساسی در فوتبال ساحلی با حمایت دبیرکل
روزهای ابتدایی کار در کمیته فوتبال ساحلی، تیم‌ملی در جام‌جهانی در بین ١٦ تیم حاضر رتبه آخر را کسب کرده بود. فوتبال ساحلی ایران ورزشگاه استاندارد نداشت و مربیان بدون داشتن مدرک مربیگری فعالیت می‌کردند. لیگ فوتبال ساحلی هم در گروه شمال و جنوب با بی‌نظمی‌های غیرقابل تحمل برگزار می‌شد و درواقع لیگ سراسری وجود نداشت. به همین ترتیب باز هم برنامه‌ای ٥ ساله برای توسعه فوتبال ساحلی تدوین می‌شود و با نفوذ نبی این برنامه به تصویب هیأت‌رئیسه برای اجرایی شدن می‌رسد. ورود توپ‌های استاندارد، تغییرات مثبت در تیم‌ملی و رسیدن به رنکینگ ششم جهان و قهرمانی در جام بین‌قاره‌ای و همچنین ساماندهی لیگ از اقدامات انجام شده بود.
اشکم را درآوردند اما...
هنوز خیلی‌ها او را نمی‌شناسند. بسیاری از افرادی هم که با نام او آشنایی دارند همچنان فکر می‌‌کنند که به خاطر حمایت‌های بی‌دریغ دبیرکل سابق فدراسیون از منشی بودن به سمت ریاست کل دپارتمان فوتبال ساحلی کشور رسیده است. جالب اینجاست که چند ماه قبل شهریاری حتی گزینه نایب‌رئیسی فدراسیون فوتبال هم شد و قرار بود جانشین الهه عرب‌عامری شود که خودش این پیشنهاد را نپذیرفت. او به‌خاطر تمام شایعاتی که درباره‌اش وجود داشته در تمام این ‌سال‌ها سعی کرده است که در سایه فعالیت‌هایش را ادامه بدهد. پریا شهریاری در پایان درباره شایعات جملات جالب دیگری هم به زبان می‌آورد: «نمی‌دانم چرا بعضی‌ها برایم شایعه درست کردند. من در تمام این‌ سال‌ها می‌توانستم یک کارمند معمولی در فدراسیون باقی بمانم. اما تلاش کردم پیشرفت کنم. جرم نکردم که برایم شایعه درست کنند. من کارهای زیادی انجام دادم و خیلی‌ها برایم مشکل ایجاد کردند. بعضی مواقع از فشار شایعات و تندی آنها، اشک من را هم درآوردند اما باز هم به هدفی که داشتم فکر کردم. در تمام این سال‌ها خیلی‌ها تلاش من را ندیدند و اذیتم کردند. سعی کردند من را زیر سوال ببرند. اما شرایط امروز فوتبال ساحلی و پنجمی ما در جهان شاید بهترین جواب برای تمام آن افراد بوده باشد.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب