دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آذر 1395 - 17:18

مدیر گروه علوم و صنایع غذایی واحد علوم دارویی: تعامل صنعت غذا و دانشگاه‌ها بیشتر شود

دبیر ششمین سمپوزیوم تخصصی گروه صنایع غذایی و بیستمین همایش تزیاری با توجه به راهکارهایی در زمینه بهبود کیفیت صنعت غذایی گفت: «در این زمینه بهتر است تعامل صنعت غذا و دانشگاه‌ها بیشتر شود تا بتوان از مشکلات صنعت آگاهی پیدا کرد و در قالب پروژه‌های تحقیقاتی به مرحله اجرا رساند تا بتوانیم در بهبود صنعت غذا تاثیر بیشتری داشته باشیم.»
کد خبر : 142686

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس پریسا زیارتی در بیستمین همایش تزیاری و ششمین سمپوزیوم تخصصی گروه صنایع غذایی با هدف آشنایی دانشجویان ارشد و دکتری صنایع غذایی که با موضوعات تحقیقاتی در واحد علوم دارویی برگزار شد، با توجه به اهداف این همایش اظهار کرد: «هدف از برگزاری این سمپوزیوم آشنایی دانشجویان ارشد و دکترای صنایع غذایی با موضوعات تحقیقاتی است که با حضور اساتید مربوط در این حوزه برگزار می‌شود.»


مدیر گروه علوم و صنایع غذایی و دبیر برگزاری این سمپوزیوم افزود: «دانشجویان دانشگاه آزاد در زمینه ارتباط با صنعت و موضوعات مرتبط با پایان نامه خود می‌توانند از حضور این اساتید استفاده کنند. در این همایش جدید‌ترین مقالات تحقیقاتی و مشکلات صنعت غذا مطرح شد تا زمینه‌ای برای دانشجویان فراهم شود و بتوانند با توجه به پروژه‌های تحقیقاتی خود مشکلات صنعت غذا را تا حدودی برطرف کنند.»


به همت معاونت پژوهش و فناوری واحد، صبح امروز بیستمین همایش تزیاری و ششمین سمپوزیوم تخصصی گروه صنایع غذایی با حضور هیات رئیسه، اساتید گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده داروسازی، جمعی از مدیران، متخصصان و کار‌شناسان صنعت غذا در سالن آمفی تئا‌تر دکتر شایورد برگزار شد.


در این برنامه مهمانان و اساتید حوزه صنایع غذا و موسسات عالی از جمله سازمان پژوهش علمی صنعتی ایران، سازمان ملی استاندارد، اداره کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کارخانه‌های معتبر ایران مانند میهن، پگاه، روغن بهشهر، هلدینگ زر و مراکز مختلف دیگر و اساتید انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای، صنایع غذایی کشور و دانشگاه شهید بهشتی و... نیز حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب