جهتدهی علمی دانشگاه به سمت جهش تولید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهر قدس، علی بیات در نشست هماندیشی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس، ملارد و صفادشت اظهار کرد: صنعت و دانشگاه فاصله زیادی با هم دارند. دانشگاه به موضوعات خود میپردازد و صنعت بر پایه تجارب مسیر خود را طی میکند؛ بنابراین ضرورت نزدیک شدن سرمایهگذاری تولید توزیع، تجارت و دانش به یکدیگر وجود دارد تا بهرهبرداری مناسب حاصل شود.
وی افزود: رشد شهرک قدس و زاگرس با توجه به موقعیت مکانی مناسب آن در مقایسه با سایر شهرکهای صنعتی نظیر اشتهارد بسیار مناسب بوده و علت این امر به دلیل بازار مصرف منطقه در حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیونی و نیروی کار متخصص در دسترس است. در این منطقه نیروی انسانی بهراحتی وارد بازار کار میشود و میل و رغبت به همکاری نیروی کار بسیار بالاست که این دو مسئله باعث رشد و پیشرفت این شهرکهای صنعتی شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قدس با اشاره به اینکه قبل از تحریمها قطعات شرکت پژو با توجه به قیمت و کیفیت بالا از منطقه صفادشت و شهر قدس تأمین میشد، عنوان کرد: در منطقه ظرفیتهای بسیار خوبی وجود دارد ازجمله قرار گرفتن دو قطعهساز بزرگ خودرو یعنی سایپا و ایرانخودرو در این منطقه که با توجه به در دسترس بودن بازار به دلیل نبود مشکل حملونقل، بازار بسیار مناسبی را در دست گرفته است.
تشکیل دفتر مشترک صنعت و دانشگاه برای جهش تولید
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس نیز درباره طرح پایش گفت: سال 1397 طرح پایش (پژوهش اثربخش شبکهای) در دانشگاه آغاز و این طرح از سوی دکتر طهرانچی بهعنوان طرح استان تهران ابتدا مطرح و بعد از آن طرح ملی شد.
سجاد صداقت تشریح کرد: در طول هر ترم 50 تا 60 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری از رساله خود دفاع میکنند. در این موارد فقط خروجی مقاله در نظر گرفته میشود. از مزیتهای عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی این است که در ابتدا دانشگاه هزینه مالی برای صنعت ندارد. پس از رسیدن به دانش فنی امکان فروش این دانش به صنعت خواهد بود.
وی اضافه کرد: پیشنهاد شکلگیری دفتر مشترک صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه میتواند با ارائه مقالات علمی برجسته در دنیا مطرحشده و نتیجه این طرح میتواند جهتدهی علم به سمت جهش علمی و در نهایت جهش تولید را در پی خواهد داشت.
انتهای پیام/4121/
انتهای پیام/