۱۹/ اسفند /۱۴۰۳
16:13 03 / 08 /1395

خوردنی‌های خواب‌آور را بشناسید

به گفته کارشناسان برخی مواد خوراکی موجب احساس خواب آلودگی و سستی در انسان می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، کار‌شناسان تغذیه عنوان می‌کنند برخی مواد خوراکی حس خواب آلودگی و بی‌حالی را ایجاد می‌کنند از این‌رو باید از خوردن آن‌ها در محل کار یا قبل از ورزش خودداری شود.


برنج سفید: این نوع برنج دارای شاخص گلوکزی بالایی است. هنگامیکه فردی برنج می‌خورد بعد از آن دچار رخوت و سستی می‌شود.


نان سفید: کربوهیدرات‌های نظیر نان سفید دارای شاخص گلوکزی بالا و فاقد فیبر هستند، از این‌رو به سرعت تجزیه شده و شما نمی‌توانید انرژی لازم از آن‌ها را دریافت کنید در نتیجه دچار بیحالی می‌شوید.


نخود: نخود نیز سرشار از تریپتوفان (اسیدآمینه مرتبط با سروتونین که با خواب ارتباط دارد) است، از این‌رو بعد از خوردن آن، چرت نیمروزی الزامی می‌شود.


گوشت قرمز: میزان چربی بالا در گوشت قرمز نظیر همبرگر و استیک می‌تواند حس بیحالی در شما ایجاد کند. بدن شما نیاز به میزان زیادی انرژی برای تجزیه گوشت قرمز دارد، به همین خاطر تمام انرژی شما صرف آن می‌شود.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

شیرینی: میزان قند بالا در شیرینی جات باعث می‌شود بدن انسولین ترشح کرده و در نتیجه تریپتوفان بسیار زیادی در مغز آزاد شده و شما احساس خواب آلودگی می‌کنید.


انتهای پیام/

ارسال نظر