گرامیداشت روز جهانی غذا در مدارس دخترانه سما دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در آیین برگزاری گرامیداشت روز جهانی غذا گفت: «در فرهنگ ایرانی اسلامی ملت ما استفاده از غذای حلال نهادینه شده است و یکی از ثمرههای غذای حلال، پیدایش انسانهایی عالم و عادل است.»
خزاعی افزود: «جامعه دانشگاهی باید برای ترویج استفاده از غذای سالم و طبیعی تلاش کند و به مخاطب خود آن را بیان کند تا برای داشتن جامعهای سالم و به دور از بیماری سهیم باشیم. شرکت کنندگان در این جشنواره با استفاده از فرآوردههای غذایی سالم، میوهها و سبزیجات، محصولات سبوس دار، غذاهای حاوی اسیدهای چرب غیراشباع و گیاهان سنتی و دارویی و بدون کاربرد مواد شیمیایی غذاهای فراسودمند خود را عرضه کردند.»
خزاعی اظهار کرد: «ایمنی غذا، استفاده از اجزای سالم در فرآوری ماده غذایی، ارزش تغذیهای، طعم و مزه، کاربرد ترکیبات سودمند در فرمولاسیون ماده غذایی، طراحی غذا، نوآوری و خلاقیت و اقتصادی بودن فاکتورهایی بود که از سوی هیأت داوران برای تمام گروهها مورد ارزیابی قرار میگیرد.»
وی هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی عنوان کرد و گفت: «اشاعهٔ فرهنگ در راستای شعار بهداشتی و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم است.»
انتهای پیام/