۲۰/ اسفند /۱۴۰۳
14:18 29 / 07 /1395
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

ایران در زمینه «امنیت مواد غذایی» جایگاه ویژه‌ای دارد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ایران درزمینه «امنیت مواد غذایی» جایگاه ویژه‌ای دارد، عنوان کرد: این حق هر شهروندی است که نسبت به ارزش غذایی مواد خریداری شده اطلاعات لازم را داشته باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا صابری با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا مبنی بر ارتقای سلامت و اصلاح الگوی تغذیه، افزود: ایران یکی از کشورهای منطقه است که به لحاظ تجهیزات و تامین مواد غذایی و امنیت غذایی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.


وی گفت: کنترل آلودگی‌های میکروبی از فوریت‌های کوتاه مدت حوزه غذاست و کنترل فلزات سنگین و باقی مانده سموم و همچنین عواملی که در بروز کوتاهی قد، تغییر خلقیات، بهره هوشی، ابتلا به بیماری‌های مزمن به ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان نقش دارند از برنامه‌های میان مدت و بلند مدتی است که بر اساس هدف گذاری دنبال می‌شود.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید براینکه تقریبا همه مواد غذایی تولید شده دارای فهرست ارزش غذایی مانند میزان کالری، نمک و شکر است، افزود: این حق هر شهروندی است که نسبت به ارزش غذایی مواد خریداری شده اطلاعات لازم را داشته باشد.


وی گفت: سلامت یکی از ابعاد مهم کیفیت در تولید صنایع غذایی به شمار می‌رود و ارتقای کیفیت رمز بقا در بازار است و با افزایش و سطح آگاهی مردم، توجه آنان نسبت به کیفیت و سلامت مواد غذایی افزایش می‌یابد.


انتهای پیام/

گوشتیران
قالیشویی ادیب
ارسال نظر