ضرورت استفاده از مواد اولیه غذایی سالم در نذورات
دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرارسیدن ایام محرم و توزیع نذورات، گفت: به افراد توصیه میشود برای طبخ نذورات خود از مواد اولیه مناسب و دارای نشان وزارت بهداشت استفاده کنند.
وی افزود: افراد باید مواد مورد نیاز خود مانند برنج، حبوبات، گوشت، مرغ، سبزی و ... برای پخت نذری را از مواد بسته بندی شده استفاده کنند زیرا این محصولات تحت نظارت وزارت بهداشت، تولید، بستهبندی، نگهداری، و توزیع شده به همین دلیل نگرانی چندانی برای مصرف آن وجود ندارد.
مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: علاوه بر تهیه مواد اولیه سالم افراد باید در نگهداری مواد غذایی نیز کوشا باشند. برای مثال گوشت و مرغ مورد نیاز را از فروشگاههای معتبر تهیه و نسبت به فریز بودن آن اطمینان داشته باشند و پس از تهیه نیز آن را در یخچال و دمای مناسب نگهداری کنند.
درستی تصریح کرد: همچنین به افراد توصیه میشود ضمن طبخ و تهیه غذا نیز نکات بهداشتی مانند استفاده از کلاه، دستکش، پیش بند و .... را فراموش نکنند.
انتهای پیام/