گوشت دام پس از ذبح باید 24 ساعت در یخچال نگهداری شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر صادقی با بیان اینکه خون و ترشحات دام آلوده زمینه ابتلا به بیماریهای خطرناک از جمله تب کریمه کنگو، تب مالت، سیاه زخم و کیست هیداتیک را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: شهروندان به منظور تامین سلامت خود و خانواده از ذبح غیر بهداشتی دام در معابر عمومی و واحدهای مسکونی خودداری کرده و برای انجام فریضه قربانی کردن به مراکز مورد تایید معاونت بهداشتی و شبکههای دامپزشکی مراجعه کنند.
مدیر گروه پیشگیری از بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گوشت دام بالافاصله بعد از ذبح قابلیت استفاده ندارد و باید به مدت 24 ساعت در فضای یخچال نگهداری شود، اظهار کرد: در حال حاضر در تمامی کشتارگاههای فعال امکان نگهداری گوشت دام پس از ذبح فراهم شده است.
وی با بیان اینکه ذبح دام در معابر عمومی ممنوع است، یادآور شد: بر این اساس تیمهای نظارتی از معاونت بهداشتی، اداره دامپزشکی و دادستانی در قالب گروههای سیار در سطح استان تشکیل شده است و در صورت مشاهده هر گونه تخلف با افراد برخورد قانونی خواهد شد.
دکتر صادقی با اشاره به برخی از روشهای غلط و غیر بهداشتی برای ذبح دام، اضافه کرد: در برخی مواقع دیده شده است که قصابان و یا افرادی که نسبت به ذبح اقدام میکنند چاقو را با دهان خود نگه میدارند که این امر انتقال بیماریهای مشترک میان انسان و دام را افزایش میدهد.
انتهای پیام/