مصرف روزانه ۲۲ گرم ماهی در مردان احتمال ضعف حافظه را کاهش میدهد
دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: مصرف روزانه ۳۰ تا ۶۰ گرم ماهی به ویژه از نوع سالمون، ساردین و هرینگ توصیه میشود.
وی افزود: روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا۳ انتقال پیامهای عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یک سلول به دیگری را تسهیل میکند.
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: نتیجه مطالعهای نشان میدهد مردانی که روزانه ۲۲ گرم ماهی مصرف کنند ۶۰ درصد کمتر به کاهش حافظه ناشی از پیری دچار میشوند.
درستی عنوان کرد: همچنین کودکانی که امگا۳ کافی دریافت نکرده باشند ضریب هوشی کمتری دارند. هگزا انوئیک اسید (DHA) یکی از انواع اسیدهای چرب امگا۳ است که موجب بهبود سرعت، قدرت و کارایی مغز و حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی اظهار کرد: به افرادی که ماهی مصرف نمیکنند توصیه میشود روزانه یک کپسول امگا۳ که حداقل ۶۵۰ میلی گرم الی ۱ گرم از این نوع چربی را در خود دارد، مصرف کنند.
انتهای پیام/