دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 تير 1395 - 08:42
متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

مصرف روزانه 22 گرم ماهی در مردان احتمال ضعف حافظه را کاهش می‌دهد

متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: نتیجه مطالعه‌ای نشان می‌دهد مردانی که روزانه 22 گرم ماهی مصرف کنند 60 درصد کمتر به کاهش حافظه ناشی از پیری دچار می‌شوند.
کد خبر : 100836

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: مصرف روزانه 30 تا 60 گرم ماهی به ویژه از نوع سالمون، ساردین و هرینگ توصیه می‌شود.


وی افزود: روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا3 انتقال پیام‌های عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یک سلول به دیگری را تسهیل می‌کند.


مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: نتیجه مطالعه‌ای نشان می‌دهد مردانی که روزانه 22 گرم ماهی مصرف کنند 60 درصد کمتر به کاهش حافظه ناشی از پیری دچار می‌شوند.


درستی عنوان کرد: هم‌چنین کودکانی که امگا3 کافی دریافت نکرده باشند ضریب هوشی کمتری دارند. هگزا انوئیک اسید (DHA) یکی از انواع اسیدهای چرب امگا3 است که موجب بهبود سرعت، قدرت و کارایی مغز و حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی می‌شود.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی اظهار کرد: به افرادی که ماهی مصرف نمی‌کنند توصیه می‌شود روزانه یک کپسول امگا3 که حداقل 650 میلی گرم الی 1 گرم از این نوع چربی را در خود دارد، مصرف کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب