۰۸/ فروردين /۱۴۰۴
10:33 24 / 12 /1403

صافی: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد، مسیر دستیابی به تعالی را ترسیم کرده است

صافی: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد، مسیر دستیابی به تعالی را ترسیم کرده است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد مسیر تحول را با هدف دستیابی به تعالی ترسیم کرده و تحول، مقدمه‌ای برای رسیدن به مراتب بالاتر است.

به گزارش خبرنگار آنا، جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با موضوع تبیین نظام تحول اداری برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این نشست از برنامه‌های جدید دانشگاه در قالب دو طرح نظام تحول دانشی و نظام تحول اداری خبر داد.

سید محمدمهدی صافی اضافه کرد: سال ۱۴۰۰، دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول و تعالی را رونمایی کرد، این سند، مسیر تحول را با هدف دستیابی به تعالی ترسیم کرده و تحول، مقدمه‌ای برای رسیدن به مراتب بالاتر است و این اصل نه‌تنها در دانشگاه، بلکه در زندگی شخصی و اجتماعی نیز مصداق دارد.

وی متذکر شد: براساس این سند، ۱۰ بسته کاری و حدود ۶۰۰ اقدام برای اجرای برنامه‌های تحولی تعریف شده که متولی برخی از آنها واحد‌ها و استان‌ها و برخی دیگر سازمان مرکزی هستند و اینک در سال چهارم زمان به ثمر رسیدن بسیاری از این برنامه‌ها است.

چالش‌های اداری و ضرورت اصلاح ساختار‌ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بیان کرد: از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشگاه، می‌توان به نحوه رسیدگی به درخواست‌های دانشجویان و لزوم بازنگری و اصلاح نظام مراجعات اشاره کرد، در دانشگاه، هنوز مراجعه حضوری برای بسیاری از امور ضروری است.

صافی متذکر شد: در این راستا با اجرای طرح حامی و پیاده‌سازی سامانه ثبت درخواست‌های دانشجویی، نه‌تنها از مراجعات حضوری غیرضروری دانشجو به دانشگاه برای انجام کار‌های اداری جلوگیری می‌شود، بلکه پاسخگویی و انجام فرایند‌های اداری با سرعت و دقت بیشتری انجام می‌شود و اتلاف وقت و سرگردانی مراجعین صورت نمی‌گیرد.

وی یادآور شد: همچنین یکی از اقدامات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، ساماندهی نظام مکاتبات است، این طرح با هدف بهینه‌سازی مکاتبات اداری و کاهش بوروکراسی‌های زائد طراحی شده و دانشگاه‌ها، شهرداری‌ها و نهاد‌های دولتی در بسیاری از کشورها، میلیون‌ها درخواست را از طریق ایمیل و سامانه‌های هوشمند مدیریت می‌کنند و بسیاری از اقدامات نیاز به صدور و بایگانی نامه اداری با سربرگ و شماره و امضا ندارند و باید از طریق فرایندسازی و سامانه سپاری انجام شوند.

نظام رتبه‌بندی کارکنان و عدالت اداری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول تبیین کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی کارکنان دانشگاه، نظام رتبه‌بندی کارکنان و پرداخت حقوق بر اساس آن است و بسیاری از کارکنان معتقدند که باید براساس شایستگی و عملکرد، ارتقاء یابند و نه صرفاً براساس سابقه کاری و یا جایگاه اداری.

صافی تبیین کرد: در نظام جدید تحول اداری، سلسله‌مراتب اداری به پنج سطح کارور، کاردار، دبیر، دستیار و راهبر کاهش یافته و سطوح جدیدی برای ارتقاء تعریف شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: افزون بر این کارکنان در پنج سطح کاردار (مرحله ابتدایی)، کارآمد (پس از کسب تجربه)، ماهر (با تخصص بیشتر)، خبره (با مهارت بالا) و ممتاز (سطح عالی و تخصصی) قرار می‌گیرند و به جای آنکه افراد صرفاً بر اساس سال‌های خدمت و جایگاه اداری رتبه‌بندی شوند، بر مبنای عملکرد و اثربخشی در دانشگاه ارتقاء می‌یابند، این تغییر قطعاً موجب رضایتمندی و انگیزه بیشتر کارکنان خواهد شد و نتیجه آن افزایش بهره‌وری است.

وی در ادامه توضیح داد: امید می‌رود سال ۱۴۰۴، با اجرای صحیح طرح نظام تحول اداری، دانشگاه آزاد اسلامی به اهداف خود در زمینه بهبود کیفیت، کاهش بوروکراسی و ایجاد رضایتمندی برای دانشجویان و کارکنان دست یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب