ساخت نخستین دستگاه دوغساز ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه + تصاویر
دکتر سیدمحسن کمالی از اعضای این شرکت دانشبنیان درباره دستگاه دوغساز تمام اتوماتیک به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: «این دستگاه با 40 لیتر قابلیت ذخیره دوغ میتواند ترکیبی هموژن از ماست و یا دوغ پرچرب گرمادیده مخلوط همراه با کف و طعم متفاوت و خنک تولید کند.»
وی ادامه داد: «این دستگاه میتواند با شکست بافتهای چربی شیر و جذب چربی مفید در بدن به سلامتی سیستم گوارشی کمک مضاعف کند و بدون هرگونه افزودنیهای مضر طعم خوش یک نوشیدنی اصیل ایرانی را برای خانوادهها به ارمغان بیاورد.»
این استاد دانشگاه اظهار کرد: «دستگاه دوغساز در دو مدل تمام چوب و تمام استیل اکنون قابلیت تولید روزانه دارد و همه فروشگاهها، رستورانها، مراکز تفریحی، اداری و دانشگاهی میتوانند با نصب آسان این دستگاه از مزایای آن بهرهمند شوند.»
کمالی خاطرنشان کرد: «در تولید این دستگاه دکتر سبحان سهرابی و دکتر حبیب اسفندیار استادان گروه مکانیک واحد فیروزکوه مشارکت داشتهاند و نام این محصول برگرفته از یک کلمه محلی «تِلِم» (TELEM) نامگذاری شده است.»
وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی این محصول ایرانی که اکنون با نصف هزینه مشابه خارجی تولید میشود، قابلیت تجاریسازی به منظور صادرات و مصرف داخل را پیدا کند.
انتهای پیام/