دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر آموزش‌وپرورش مطرح کرد؛

تقویت باورهای دینی از طریق یادگیری عملی در مدارس

تقویت باورهای دینی از طریق یادگیری عملی در مدارس
وزیر آموزش و پرورش گفت: اکثر آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باورهای اعتقادی متناقضی نشأت می‌گیرد که در فضای مجازی و رسانه‌ها با نظام تربیتی رسمی در تضاد هستند.
کد خبر : 954016

به گزارش آنا، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش‌وپرورش، امروز سوم بهمن در نهمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی در قم، با بیان اینکه انتقال باورها، سنن و فرهنگ دینی از مهم‌ترین اولویت‌های این وزارتخانه است، اظهار کرد: اقامه نماز در مدارس کشور در صدر برنامه‌ها قرار دارد، همه امور در وزارت آموزش‌وپرورش در راستای توسعه نماز و معنویت دنبال می‌شود.

وی سلامت معنوی را محصول یک نظام تربیتی پیوسته دانست و هشدار داد: نادیده گرفتن این پیوستگی در سال‌های آینده می‌تواند مشکلات جدی ایجاد کند.کاظمی با تأکید بر اهمیت تربیت نسل آینده گفت: امروز در دوره‌های پیش‌دبستانی با آسیب‌هایی مواجه هستیم که امیدواریم با تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، تمام کودکان پیش از دبستان تحت پوشش تربیتی لازم قرار گیرند.

وزیر آموزش و پرورش دوران پیش‌دبستان و ابتدایی را اساسی‌ترین اولویت این وزارتخانه دانست و افزود: اقدامات گسترده‌ای برای ارتقای سلامت معنوی کودکان در این دوره آغاز شده است.

وزیر آموزش و پرورش، شرکت ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در آیین اعتکاف امسال را به‌عنوان یکی از ارزشمندترین دستاورد‌های نظام آموزش‌وپرورش معرفی کرد و گفت: البته همچنان آسیب‌های زیادی در حوزه دانش‌آموزان دختر و پسر احساس می‌شود.

وی گفت: امروز گفتمان معیشت و اقتصاد در خانواده‌ها غالب شده و تربیت فرزندان به حاشیه رفته‌است، علاوه بر این، نقش‌های تربیتی تغییر کرده و رسانه و فضای مجازی جایگزین پدر، مادر و معلم شده‌اند، اکثر آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باور‌های اعتقادی متناقضی نشأت می‌گیرد که در فضای مجازی و رسانه‌ها با نظام تربیتی رسمی در تضاد هستند.

کاظمی بر لزوم تقویت باور‌های دینی از طریق یادگیری عملی در مدارس تأکید کرد و گفت: لازمه این کار، تغییرات اساسی در کلاس‌های درس و عبور از ساختار کنونی است؛ نظام تعلیم و تربیت باید از وضعیت فعلی به سمت مهارت‌محوری حرکت کند و برنامه‌های درسی نیز به‌صورت پیوسته، خلاقانه و تمرین‌محور طراحی شوند تا اتکا به حافظه کاهش یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب