آموزش مهارتهای ویژه برای دانشآموزان در دنیای مدرن
به گزارش خبرنگار آنا، رمضان رحیمی، عضو کمیسیون آموزش مجلس در مصاحبه با برنامه «گفتگوی اجتماعی» از رادیو گفتوگو در مورد نیروی انسانی آموزش و پرورش بیان داشت: پیش از شروع دولت جدید، این موضوع در کمیسیون آموزش شروع شد. اول مهر امسال با سال گذشته تفاوت داشت و همه معلمان برای کلاسهای درس در سراسر کشور تامین شدند. اما باید براساس تکنولوژی روز و فناوریهای نوین حرکت کنیم.
وی افزود: پیش از آنکه دانش آموز در اختیار معلم و کلاس قرار گیرد توسط فضای مجازی رهبری میشود و از این جهت نباید از فناوری روز غافل شد و از سایر دنیا عقب بمانیم.
پیش بینی میشود تا ۳۰ سال آینده بین ۷۰ تا ۸۰ درصد شغلهای فعلی جامعه را نداشته باشیم و از بین خواهند رفت؛ بنابراین در مجلس به همراهی دولت باید اهتمام استفاده از فناوریهای نوین وجود داشته باشد.
رحیمی با اشاره به آموزشهای مجازی در بستر اینترنت و استقبال دانش آموزان خاطرنشان کرد: باید برخی اقدامات در آموزش و پرورش انجام شود تا اطلاعات به راحتی در اختیار دانش آموز قرار گیرد و در دورههای مختلف آموزش، مهارتهای ویژهای را فراگیرد. همچنین برای دانش آموزان استثنائی باید تجهیزات مورد نیاز تامین شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مصاحبه با رادیو گفتوگو با اشاره به تحصیل برخی از دانش آموزان استثنائی در کنار دانش آموزان عادی گفت: دانش آموزان باید در کنار هم بودن را آموزش ببینند چرا که در محل کار همه در کنار هم هستند. باید زیرساختها فراهم شود و صرفا به دنبال گسترش آنها نباشیم بلکه باید زیرساخت آموزش و پرورش تلفیقی فراهم و شرایط نیز تسهیل شود.
وی همچنین در مورد معیشت معلمان نیز یادآور شد: این موضوع باید در لایحه بودجه دیده شده و به آن توجه شود. چرا که میتوان از این طریق برای معلمان انگیزه ایجاد کرد. طرحهایی که تا امروز مطرح شده هنوز توسط وزارتخانه عملیاتی نشده است.
این وزارتخانه از مهمترین وزارتخانههای کشور است چرا که خدمات آن در کلیه نقاط کشور ساری و جاری است و معلمان در خط مقدم آن قرار دارند و لازم است توجه ویژهای به آنها شود؛ لذا باید ساز و کاری برای توجه ویژه به معیشت معلمان صورت گیرد.
انتهای پیام/