تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد
به گزارش خبرنگار آنا، برای نخستینبار زعفران کشت شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت بهصورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین به بازار عرضه شد.
برداشت زعفران این دانشگاه در ماههای آبان و آذر ۱۴۰۳ صورت گرفته و پس از بستهبندی دقیق بهصورت دو گرمی و یک مثقالی به بازار عرضه شد.
در روز نخست عرضه محصول بهدلیل مرغوبیت رنگ، طعم و عطر بیش از ۸۰ درصد محصول فروش رفت.
فرآیند کاشت، داشت تا برداشت و بستهبندی با نظارت کامل متخصصان و تحتنظر اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد بروجرد و از طریق مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، سلامت و امنیت غذایی صورت گرفت و مقرر شد درراستای افزایش درآمدهای غیرشهریهای طرحهای تحقیقاتی افزایش تولید زعفران در هکتار اجرا و از نتایج آنها استفاده اجرایی شود.
انتهای پیام/