دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آذر 1403 - 12:16
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

آنالیز عسل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد خوی

آنالیز عسل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد خوی
مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه خوی تولیدکننده ۵۰ درصد عسل و پرورش‌دهنده زنبور عسل آذربایجان‌غربی است، رویداد عصر امید را مکانی برای تعامل و تبادل تجربه میان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برشمرد.
کد خبر : 942411

رحیم اسم‌خانی مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: درراستای تحقق سند تعالی و رشد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فنی، مهندسی و کشاورزی از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم.

وی افزود: تولید زعفران به روش آیروپونیک، راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی و آنالیز عسل از اقدامات انجام شده در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی است.

مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی متذکر شد: خوی تولیدکننده ۵۰ درصد عسل و پرورش‌دهنده زنبورعسل آذربایجان‌غربی است، براین اساس تفاهم‌نامه‌ای با اتحادیه زنبورداران امضا شده تا خدماتی به شهروندان ارائه شود تا به برندسازی و صادرات عسل کمک کنیم.

اسم‌خانی تشریح کرد: رویداد ملی عصر امید یک شبکه‌ای از تولیدکنندگان و واحد‌های فناور را گرد هم آورده که موجب افزایش تعامل و تجربیات شده است.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب