دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 آذر 1403 - 13:02
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

تولید مکمل‌های غذایی ایرانی اسلامی بر پایه گیاهان دارویی، غلات و حبوبات + فیلم

تولید مکمل‌های غذایی ایرانی اسلامی بر پایه گیاهان دارویی، غلات و حبوبات + فیلم
یک واحد فناور موفق به تولید مکمل‌های غذایی ایرانی و اسلامی با محور گیاهان دارویی، غلات و حبوبات شده است که هیچ نوع ماده افزودنی یا شیمیایی در آن دخالت ندارد.
کد خبر : 941880

نجمه بیات مدیرعامل یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک که با مکمل‌های غذایی ایرانی و اسلامی در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت، درباره محصولات فناورانه غذایی واحد فناور متبوع خود به خبرنگار آنا گفت: این واحد فناور در تولید مکمل‌های غذایی ایرانی و اسلامی با محور گیاهان دارویی، غلات و حبوبات از سال 99 با اخذ پروانه‌های لازم از اداره جهاد کشاورزی، سازمان غذا دارو و اخذ نشان سیب سلامت فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی اضافه کرد: اکنون پنج سال است که فعال هستیم و در کشور هشت نمایندگی داریم و اکثر استان‌ها و شهر‌های کشور از محصولات شرکت استفاده می‌کنند. محصولات با عنوان مکمل یا با عنوان سویق یا قاووت و پودر جوانه‌ها در حال تولید هستند، سویق، آرد تفت داده‌شده غلات است و در مکمل‌های تولیدی واحد فناور (سویق‌ها) هیچ نوع ماده افزودنی یا شیمیایی نیست.

بیات یادآور شد: مکمل‌های غذایی ایرانی و اسلامی نوعی کمک غذایی برای تمام سنین از کودکان تا بزرگسالان است و جامعه ورزشی نیز می‌توانند از این مکمل‌ها استفاده کنند؛ چراکه پایه و مبنای این محصولات گیاهی هستند و علاقه‌مندان می‌توانند با خیال راحت از این محصولات استفاده کنند.

مدیرعامل واحد فناور «مظهر نشان» در ارزیابی خود از ششمین رویداد ملی عصر امید و کمک آن به تقویت پیوند دانشگاه و صنعت اظهار کرد: اصلاً انتظار نداشتم رویداد عصر امید تا این حد پرمحتوا باشد و از آن استقبال شود. در این رویداد توانستیم محصولات فناور حوزه غذا و فراسودمندها را به مردم معرفی کنیم و مردم نیز با محصولات شرکت آشنا شدند و اکنون می‌توانند مکمل‌های غذایی ایرانی اسلامی را در سبد غذایی روزانه خود داشته باشند و با خیال راحت استفاده کنند.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب