دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آبان 1403 - 12:21
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

بازگشت باکتری‌های مفید به روده با کلوچه فراسودمند/ نوشابه ارگانیک برای رفع فشار خون تولید شد

بازگشت باکتری‌های مفید به روده با کلوچه فراسودمند  نوشابه ارگانیک برای رفع فشار خون تولید شد
یک شرکت فناور موفق به طراحی و تولید کلوچه «پروبیوتیک» شده که باکتری‌های مفید از دست رفته روده را به‌راحتی بازمی‌گرداند و مانع بیماری‌ دیابت، فشار خون و سرطان می‌شود.
کد خبر : 941254

محمد سلامی‌‌نیا مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار که در ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمند‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه این شرکت، سلامت‌محور است، اظهار کرد: یکی از محصولات این شرکت، «کلوچه پروبیوتیک» نام دارد، البته نوشابه‌ای هم تولید کرده‌ایم که عوارض نوشابه‌های موجود را ندارد.

وی با بیان اینکه محصول «کلوچه پروبیوتیک» دارای ثبت اختراع است، اضافه کرد: جامعه هدف ما تمامی مردم هستند، علاوه بر این، بیماران دیابتی، فشار خون و سایر بیماران می‌توانند از محصولات پروبیوتیک ساخت شرکت فناور استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت فناور گفت: «پروبیوتیک» یک محصول غذایی دارویی است به‌عنوان مثال فردی که دچار سرماخوردگی بوده، ممکن است به متخصص بیماری‌های عفونی مراجعه و آمپول پنی‌سیلین دریافت کند و اکثر باکتری‌های مستقر در روده (خوب یا بد) از بین می‌رود و در بلمدت انسان دچار بیماری‌ها جدی‌تر می‌شود.

سلامی‌‌نیا متذکر شد: در شرکت فناور با استقرار باکتری‌های مفید در کلوچه «پروبیوتیک»- که نیاز به فناوری خاصی دارد- در آزمایشگاه باکتری‌ها را توسط عملیات ریزپوشانی انجام می‌دهیم و در حرارت بالا پخت می‌شود و سپس در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد، با این شیوه باکتری‌هایی که از دست داده‌ایم دوباره داخل روده مستقر می‌شود و از بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان پیشگیری می‌کند.

مدیرعامل شرکت فناور «اکسیر سلامت خاورمیانه» یادآور شد: البته محصولات ارگانیک دیگری هم داریم، مانند محصولات بدون گلوتن، نوشابه فشار خونی و ... که در حال اخذ مجوز هستیم تا کم‌کمک وارد بازار شود.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب