دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آبان 1403 - 14:33

شناسایی قارچ‌ها به روش‌های مختلف

شناسایی قارچ‌ها به روش‌های مختلف
راهکار شناسایی قارچ‌ها به روش‌های مختلف در کتاب «قارچ‌شناسی» تألیف دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تشریح شده است.
کد خبر : 939137

به گزارش خبرنگار آنا، کتاب قارچ‌شناسی توسط دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نام‌های محمدرضا قدرتی، علی طاهری، داود وطن‌خواه، هادی حسین پور، محمدمهدی رحیم‌پور و مهیار توکلی به چاپ رسید.

در خلاصه این کتاب آمده است: قارچ‌ها در محیط‌های مختلفی ازجمله آب، هوا، خاک و حتی در بعضی از بافت‌های موجودات پستاندار نیز یافت می‌شوند و نقش زیادی در بیوشیمیایی زیستی و حتی اکولوژی دارند. برای شناخت میکروارگانیسم‌ها، ابزار‌ها و تکنیک‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روش‌های میکروسکوپی تا تکنیک‌های مولکولی مانند PCR و سکوئنسینگ ژنوم، همه به منظور شناسایی و تحلیل گونه‌ها و ویژگی‌های آنها به‌کار می‌روند.

در ادامه آمده است: در زمینه شناسایی قارچ‌ها هم از روش‌های مختلف کشت و رنگ‌آمیزی استفاده شده که برای روش کشت، می‌توان به نوترینت آگار، واترآگار و کشت‌های دیگر اشاره کرد و درباره رنگ‌آمیزی نیز از روش‌های لاکتوفنل، متیلن بلو و روش‌های دیگر استفاده می‌شود.

هدف از تألیف این کتاب آگاه‌سازی و آشنایی جامعه انسانی با میکروارگانیسم‌ها به‌ویژه قارچ‌ها که به‌عنوان جزء جدانشدنی از زندگی شناخته می‌شود، است. امیدواریم با تألیف این کتاب گام کوچک و مهمی را در راه هدف خود که بالا بردن سطح اطلاعات عمومی مردم درباره آشنایی با قارچ‌هاست برداشته شود.

کتاب قارچ‌شناسی توسط انتشارات محقق اردبیلی به چاپ رسیده و به قیمت یک میلیون ریال در این انتشارات در دسترس علاقه‌مندان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب