دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهدوی عنوان کرد؛

چالش‌ها و الزامات صنعت داروسازی کشور

چالش‌ها و الزامات صنعت داروسازی کشور
مشاور هماهنگی امور رونق تولید و تسهیل کسب و کار سازمان غذا و دارو، به بررسی چالش‌ها و الزامات صنعت داروسازی کشور پرداخت.
کد خبر : 934545

به گزارش خبرگزاری آنا، آصف مهدوی مشاور هماهنگی امور رونق تولید و تسهیل کسب و کار سازمان غذا و دارو اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های صنعت داروسازی، تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی است که منجر به بروز مشکلاتی در دسترسی به مواد اولیه دارویی و تجهیزات پیشرفته شده است. از سوی دیگر، نوسانات نرخ ارز و محدودیت‌های ارزی ناشی از تحریم‌ها نیز تأثیر منفی بر هزینه‌های تولید دارو‌ها دارد و باعث افزایش قیمت تمام‌شده می‌شود.

وی افزود: وابستگی صنعت به واردات برخی مواد اولیه یکی دیگر از چالش‌های جدی است. برخی از مواد اولیه در داخل کشور تولید نمی‌شوند و تحریم‌ها و مشکلات ارزی، واردات این مواد را با دشواری روبه‌رو کرده است.

مهدوی ادامه داد: افزایش قیمت نهاده‌های تولید که از داخل تأمین می‌شود مثلاً محصولاتی که از پتروشیمی‌ها تأمین می‌شود نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که صنایع دارویی با آن مواجه هستند

وی همچنین به قدیمی بودن فناوری تولید در برخی از کارخانه‌ها اشاره کرد و گفت: استفاده از تجهیزات و فناوری‌های نوین در این صنعت بسیار ضروری است. بسیاری از کارخانه‌ها نیاز به به‌روزرسانی دارند تا بتوانند بهره‌وری خود را افزایش دهند و کیفیت محصولات خود را بهبود بخشند.

مهدوی به الزامات توسعه صنعت داروسازی اشاره کرد و گفت: توسعه تولید داخلی مواد اولیه، به روزرسانی فناوری تولید، افزایش سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، اخذ استاندارد‌های بین المللی، بهبود ساختار‌های قانونی و تسهیل فرآیند‌های صدور مجوز از جمله مواردی است که می‌تواند به بهبود شرایط این صنعت کمک کند.

وی تاکید کرد: با رفع این چالش‌ها و توجه به الزامات مطرح‌شده، صنعت داروسازی ایران می‌تواند نقش موثرتری در بازار‌های داخلی و بین‌المللی ایفا کند و به رونق تولید کمک شایانی نماید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب