نظارت تعزیرات بر سلامت مواد غذایی در ماه رمضان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، محمدحسن سرابیان مدیرکل نظارت و هماهنگی گشتهای مشترک سازمان تعزیرات حکومتی افزود: سازمان تعزیرات حکومتی در راستای حفظ حقوق مردم و پیشگیری وقوع تخلف، طرح سراسری ضیافت در ماه مبارک رمضان را در دستورالعملی به اداره کل تعزیرات سراسر کشور ابلاغ کرد.
وی گفت: در این طرح پس از تشکیل جلسه با دستگاههای نظارتی برنامه تشدید فعالیت گشت های مشترک در سراسر کشور در ماه مبارک رمضان تنظیم شد و این طرح تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.
سرابیان افزود: در گشت های رمضان علاوه بر روسای شعب سیار سازمان تعزیرات حکومتی، بازرسان دانشگاه های علوم پزشکی ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، اصناف و سایر دستگاه های نظارتی حضور خواهند داشت و بر نحوه عرضه مواد غذایی از جمله حلیم ، زولبیا بامیه و شیرینی جات نظارت جدی صورت می گیرد.
مدیرکل نظارت و هماهنگی گشت های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی گفت: این بازرسیها در قالب گشتهای مشترک است و سایر دستگاههای نظارتی هم بازرسی های دوره ای خود را خواهند داشت و پرونده هایی در این خصوص تشکیل می شود که ما به مدیران کل تعزیرات حکومتی خود در سراسر کشور دستور داده ایم که این پروندهها پس از ارجاع به تعزیرات حکومتی به صورت فوق العاده و ویژه رسیدگی و با متخلفان برخورد شود.
سرابیان افزود: مردم در صورت مشاهده تخلف می توانند این تخلفات را به گشتهای مشترک سازمان تعزیرات در بازارهای پرتردد اطلاع دهند و یا می توانند از طریق تماس با سامانه 124 و همچنین سامانه پیامکی 30009651 شکایت خود را منعکس کنند.
انتهای پیام/