دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 فروردين 1403 - 00:02
معاون وزیر بهداشت خبر داد؛

افزایش بازرسی‌ بهداشتی اماکن اقامتی و رستوران‌ها/ کلرزنی روزانه منابع آب شرب

افزایش بازرسی‌ بهداشتی اماکن اقامتی و رستوران‌ها  کلرزنی روزانه منابع آب شرب
معاون وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت بیش از ۴ هزار بازرس بهداشت محیط و کار در ایام نوروز از نظارت و پایش دقیق اماکن اقامتی و رستوران‌ها خبر داد.
کد خبر : 902083

حسین فرشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با نظارت بر اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: 4 هزار و 400 نفر در قالب 2 هزار و 200 اکیپ مراقبت بهداشتی در حوزه بهداشت محیط فعالیت می‌کنند و بر رستوران‌ها، اماکن اقامتی و ... نظارت می‌کنند.

وی افزود: این تیم‌ها که سیار هستند به صورت مرتب این اماکن را مورد بازرسی قرار داده و در صورت تأییدیه‌های بهداشتی اجازه فعالیت به این افراد می‌دهند.

فرشیدی بیان کرد: بر اساس ماده 13 قانون مواد  خوراکی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی بازرس‌های بهداشتی می‌توانند اگر تخلفی را مشاهده کردند آنجا را پلمب کنند.

وی در رابطه با نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان با توجه به احتمال افزایش بارندگی و ورود آب به منابع آبی نیز گفت: روزانه مخازن آب کلرزنی و بر سلامت آب شرب که وارد تمامی منابع آبی می‌شود نظارت شده و بر این اساس تا امروز گزارشی مبنی بر همه‌گیری اسهال نداشته‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب