دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر اولین کنفرانس ملی «معماری فردا - شهر آینده» مطرح کرد:

نگاه نوآورانه به مقالات را هدف قرار دادیم

نگاه نوآورانه به مقالات را هدف قرار دادیم
به گفته دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی معماری فردا، سعی شده تا در این رویداد محور‌های روز جامعه معماری کشورمان مشخص و تبیین شود و ملاک انتشار فراخوان قرار گیرد.
کد خبر : 899699

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسول پهلوان‌پور دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی «معماری فردا - شهر آینده: چالش‌ها و راه کنش‌های عصر هوشمند سازی»؛ اعلام فراخوان این رویداد را بعد از موافقیت ریاست دانشگاه آزاد تهران جنوب در خرداد ماه اعلام کرد و گفت: اولین جلسه شورای سیاست گذاری این رویداد بلافاصله بعد از تشکیل دبیرخانه مشخص شد بطوریکه جناب سید عظیمی حسینی به عنوان رئیس، نیلوفر نیک قدم به عنوان دبیر علمی و بنده هم در کسوت دبیر اجرایی این رویداد مشغول به فعالیت شدیم.

وی ادامه داد: سعی شده تا محور‌های این همایش با توجه به نیاز روز جامعه معماری کشورمان مشخص و تبیین شود بطوریکه سه محورکلی معماری، معماری و شهرسازی و شهرسازی و موضوعات جزئی تری از جمله دیدگاه‌های نوین در اصول پدافند غیر عامل در ساختمان، نگاه نوآورانه به معماری اسلامی و بومی، بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر در معماری و ... را هدف قرار دهیم.

* ارسال ۲۱۶ اثر از ۱۸ استان

وی به ارسال ۲۱۶ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه کنفرانس اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۱۹۸ مقاله پذیرفته شده و تعداد ۱۸ مقاله هم پذیرفته نشده است. همچنین پراکندگی استان‌هایی که از آن‌ها آثار ارسال شده به ترتیب استان‌های تهران با ۱۲۶ اثر، فارس ۱۹ اثر، آذربایجان شرقی ۱۳ اثر، کرمانشاه ۱۱ اثر، البرز ۷ اثر، آذربایجان غربی ۶ اثر، همدان ۵ اثر، قزوین، مازندران و خراسان رضوی با ۴ اثر و کرمان ۳ اثر، استان‌های لرستان، کردستان، خوزستان و زنجان با ۲ اثر، استان‌های سمنان، ایلام و یزد با ۱ اثر و تعداد ۴ مقاله هم از کشور عراق ارسال شدند.

دبیر اجرایی کنفرانس ضمن اعلام پذیرش مقالات در قالب‌های سخنرانی، پوستر و چکیده خاطر نشان کرد: تمام مقالات توسط دو داور مورد ارزیابی قرار گرفتند و از نظر کیفیت سعی شده تا با بررسی تمام جوانب علمی و یافته‌های جدید آثار مورد ارزیابی قرار بگیرند. 

پهلوان پور در پایان بیان داشت: ما در این رویداد سعی کردیم تا به نظریه‌های نوین در حوزه معماری و شهرسازی و رویکرد‌های نوین در آموزش معماری و شهرسازی و همچنین اندیشه‌های نویی که در توسعه پایدار معماری کمک شایانی می‌کنند توجه کنیم و امیدواریم آثار برتری که از درون این چنین همایش‌ها و کنفرانس‌ها تولید می‌شود در بدنه علمی کشور فرصت رشد و نمو را داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب