«شیر» میانوعدهای مناسب برای افزایش یادگیری دانشآموزان است
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد اسماعیل زاده با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در تامین کلسیم موردنیاز بدن، گفت: شیر سرشار از کلسیم است که برای استحکام دندانها و استخوانها لازم است.
وی افزود: شیر تازه به دلیل داشتن ترکیبات غذایی منحصر به فرد، بخشی جدایی ناپذیر از برنامه غذایی مدارس دولتی در کشورهای مختلف است؛ یک لیوان شیر ۱۳ ماده مغذی ضروری را برای رشد و یادگیری کودکان به ارمغان میآورد و آن را جزء مهمی از رژیم غذایی کلی آنها میکند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه یک لیوان شیر میتواند کلسیم و فسفر لازم برای رشد مناسب و استحکام استخوانها در گروههای سنی کودکان و بزرگسالان را تامین کند، خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده اند که مصرف شیر با قد کودکان و رشد جسمانی نوجوانان رابطه مثبت دارد، همچنین مصرف شیر به ویژه در دانش آموزان دختر باعث افزایش تراکم استخوان میشود.
وی گفت: نوجوانی نیز دوره رشد فکری و عاطفی همراه با رشد جسمانی است و تغذیه نقش مهمی در یادگیری دانش آموزان دارد، مطالعات نشان داده که مصرف شیر و فرآوردههای لبنی، با بهبود عملکرد تحصیلی در نوجوانان ارتباط دارد.
اسماعیل زاده تاکید کرد: والدین حتما یکی از میان وعدههای مدارس فرزندانشان را به یک پاکت شیر اختصاص دهند تا علاوه بر بهبود یادگیری در مدرسه، سلامت فرزندشان نیز تامین شود.
گفتنی است، پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه درخصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده یُد دار" برای هفته اول و شعار "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن ماه آغاز شده و تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.
انتهای پیام/