در زمستان چهها نخوریم!
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فصل زمستان از فصولی است که در آن دمای هوا کاهش یافته و مردم بسیاری از مناطق دنیا با برف و سرمای شدید مواجه میشوند. در زمستان بهتر است از مصرف میوهها و سبزیجات فصلی که به طور طبیعی در این فصل موجود نیستند پرهیز کرد. به دلیل کمبود تنوع میوهها و سبزیجات فصلی در زمستان، ممکن است بخواهید برای تامین نیازهای بدن از میوهها و سبزیجات فرآوریشده و کنسروی استفاده کنید،اما این دسته خوراکیها حاوی مواد شیرینکننده یا اسیدهای چرب آندوژن هستند و برای سلامتی ما مفید نیستند.
بهتر است در فصلهای سرد، از مصرف مواد غذایی مانند پفک، چیپس یا تنقلات و دسرهای چرب که منبع اصلی اسیدهای چرب آندوژن هستند نیز پرهیز کنیم تا از آثارمنفی آنها بر سلامتی مان جلوگیری شود. ️️به طور کلی در فصلهای سرد به دلیل کمکاری فعالیتهای بدنی و کاهش نیاز به انرژی، مصرف مواد غذایی پرچرب میتواند باعث افزایش وزن و افزایش سطح چربی خون شود. استفاده از محصولات غذایی حاوی مواد قندی نیز از دیگر چیزهایی است که در فصل زمستان بهتر است اجتناب کرد. مصرف زیاد قند میتواند منجر به افزایش وزن و مشکلات مربوط به قند خون شود.
برای حفظ سلامتی در زمستان، انجام چند اقدام میتواند کمک کننده باشد:
- مصرف مواد غذایی سالم و متنوع از جمله میوهها و سبزیجات تازه برای تقویت سیستم ایمنی بدن.
- مصرف مقدار کافی آب
- لباس گرم و مناسب برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای فصل سرد.
- فعالیتهای ورزشی در سالن
- استراحت کافی و خواب به موقع
- مصرف ویتامین D
انتهای پیام/