به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از هلثی فود، بر اساس یافتههای جدید علمی، مصرف دو یا چند آووکادو در هفته، میتواند ریسک بیماری قلبی را تا 16 درصد کاهش دهد.
محققان دانشگاه هاروارد با بررسی دو مطالعه بزرگ درباره 41 هزار مرد (سنین 40 تا 75 سال) و 68 هزار زن (سنین 30 تا 55 سال) در فاصله سالهای 1986 تا 2016 تأثیر مصرف آووکادو بر کاهش بیماریهای قلبی را تأیید کردند.
شرکتکنندگان این مطالعه از میان کسانی انتخاب شدند که سرطان، بیماری قلبی-عروقی و یا سابقه سکته مغزی نداشتند. مطالعه به این ترتیب بود که افراد شرکتکننده هر دو سال یک بار پرسشنامهای درباره سلامت و سبک زندگی خود تکمیل میکردند و هر چهار سال یکبار به پرسشنامهای درباره خوراکیهای مصرفی خود پاسخ میدادند.
نتایج نشان داد که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی در افرادی که دو وعده یا بیشتر در هفته آووکادو مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که این میوه را هیجوقت یا به ندرت مصرف میکردند، 16 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و 21 درصد کمتر در خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قرار داشتند. مقدار مصرف آووکادو در این مطالعه، نصف یک میوه آووکادو (حدود 80 گرم) در هر وعده تعریف شد.
همچنین مشخص شد جایگزینی تخم مرغ، کره، پنیر، مارگارین یا گوشت قرمز فرآوریشده با همان مقدار آووکادو با کاهش 16 تا 22 درصدی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همراه بود. اما جایگزینی نصف وعده آووکادو در روز با همان مقدار روغن زیتون، آجیل و سایر روغنهای گیاهی هیچ تأثیر چشمگیری را نشان نداد.
در این مطالعه، محققان دریافتند کسانی که آووکادوی بیشتری مصرف میکردند، کیفیت رژیم غذایی بهتری نیز داشتند و میوه، سبزیجات، غلات کامل و آجیل بیشتری در برنامه غذایی آنها بود.
انتهای پیام/