۲۹/ بهمن /۱۴۰۳
10:41 06 / 03 /1395
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

برای حفظ سلامتی«تخم کتان» بخورید

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: تخم کتان موجب کاهش احتمال بروز بیماری‌های روحی و بیماری‌های مهمی از قبیل دیابت و سرطان می‌شود.

دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره خواص تخم کتان، گفت: تخم کتان منبع غنی از موادی مغذی از قبیل فیبر، منگنز، ویتامین B1 و امگا 3 است.


وی افزود: مصرف این ماده مغذی موجب افزایش حافظه، کاهش اضطراب و افسردگی، کاهش خطر ابتلا به دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی می‌شود.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، در ادامه تصریح کرد: بنابراین به افراد توصیه می‌شود روزانه یک قاشق تخم کتان همراه با سالاد استفاده کنند.


درستی تخم کتان را منبع اصلی امگا 3 دانست و گفت: به افراد توصیه می‌شود برای دریافت امگا 3 به مقدار کافی علاوه بر تخم کتان در هفته 2 وعده غذایی ماهی مصرف کنند.




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب