یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتوگو با آنا مطرح کرد:
برای حفظ سلامتی«تخم کتان» بخورید
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: تخم کتان موجب کاهش احتمال بروز بیماریهای روحی و بیماریهای مهمی از قبیل دیابت و سرطان میشود.
دکتر احمدرضا درستی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره خواص تخم کتان، گفت: تخم کتان منبع غنی از موادی مغذی از قبیل فیبر، منگنز، ویتامین B۱ و امگا ۳ است.
وی افزود: مصرف این ماده مغذی موجب افزایش حافظه، کاهش اضطراب و افسردگی، کاهش خطر ابتلا به دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، در ادامه تصریح کرد: بنابراین به افراد توصیه میشود روزانه یک قاشق تخم کتان همراه با سالاد استفاده کنند.
درستی تخم کتان را منبع اصلی امگا ۳ دانست و گفت: به افراد توصیه میشود برای دریافت امگا ۳ به مقدار کافی علاوه بر تخم کتان در هفته ۲ وعده غذایی ماهی مصرف کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر