نکات موثر برای خرید قهوه
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، اما اگر به شما بگویم نوشیدنی مورد علاقه شما می تواند حتی بهتر شود چه؟ با رعایت چند نکته ساده، می توانید بهترین دانه های قهوه را هنگام خرید قهوه خود دریافت کنید.
از کجا شروع می کنید؟ چگونه دانه مناسب را انتخاب می کنید؟ چه نوع رست برای شما بهتر است؟ و چگونه می توانید مطمئن باشید که با کیفیت ترین دانه های ممکن را دریافت می کنید؟ نگران نباشید؛ من اینجا هستم تا به نکاتی برای خرید دانه های قهوه با قیمت قهوه مناسب و کیفیت عالی کمک کنم.
تصمیم بگیرید که چه نوع قهوه ای می خواهید
این ممکن است واضح به نظر برسد، اما مهم است که بدانید قبل از خرید چه نوع قهوه ای می خواهید. آیا دم نوش سبک و مطبوع را ترجیح می دهید؟ یا بیشتر یک قهوه نوش تیره و شدید هستید؟ شاید قهوه تان را با کمی طعم اضافه دوست داشته باشید.
بدون توجه به ترجیح شما، یک دانه قهوه برای شما وجود دارد. اما دانستن اینکه چه چیزی می خواهید قبل از خرید قهوه برای اطمینان از اینکه از خرید خود راضی هستید بسیار مهم است.
دانه های عربیکا – دانه های قهوه عربیکا به طور گسترده ای با کیفیت ترین دانه های موجود در نظر گرفته می شوند. آنها در ارتفاعات بالا رشد می کنند که منجر به روند رشد کندتر و دانه های متراکم تر می شود. این روند رشد آهسته به دانه اجازه می دهد تا پروفایل های طعم عمیق تری ایجاد کند. دانه های عربیکا نیز نسبت به سایر دانه ها اسیدیته کمتری دارند و باعث می شود معده شما راحت تر شود.
دانه روبوستا – این دانه ها نسبت به دانه عربیکا بسیار راحتتر رشد میکنند، بنابراین قیمت پایینتری دارند. دانههای قهوه روبوستا در ارتفاعات پایینتری رشد میکنند و محتوای کافئین بیشتری نسبت به دانههای عربیکا دارند. همچنین نسبت به انواع دیگر قهوه طعم تلخ و پررنگ تری دارند.
قهوه طعم دار – اگر به دنبال چیزی متفاوت هستید، ممکن است بخواهید قهوه طعم دار را امتحان کنید. این دانه ها با طعم وانیل، شکلات یا کارامل دم کرده اند. اگر احساس ماجراجویی می کنید، حتی می توانید دانه های قهوه ای را پیدا کنید که با میوه طعم دار شده اند.
قهوه میکس – دانه های قهوه میکس طعم متعادل تری نسبت به دانه های تک منشا دارند. اگر تا به حال فنجانی خوردهاید که طعم آن خیلی تلخ یا خیلی ترش است، میدانید که یافتن تعادل مناسب ضروری است. دانه های قهوه میکس شده طعم بهتری را ارائه می دهند که کمتر بر ذائقه شما تأثیر می گذارد. دوم، دانه قهوه میکس می تواند مقرون به صرفه تر از دانه های تک منشا باشد. اگر بودجه کمی دارید، خوشحال خواهید شد که بدانید هنوز هم می توانید یک فنجان قهوه اقتصادی عالی داشته باشید.
قبل از خرید دانه های قهوه درجه رست را در نظر بگیرید
نکته بعدی که باید به آن فکر کنید سطح برشته شدن دانه است. این به میزان تیره یا روشن بودن دانه اشاره دارد.
سه سطح رست اولیه وجود دارد – سبک، متوسط و دارک. هرچه رست تیره تر باشد، طعم آن تندتر خواهد بود. اگر یک فنجان قهوه جسورانهتر دوست دارید، میخواهید به سراغ یک رست تیرهتر بروید. اما اگر دم نوش سبک تری را ترجیح می دهید، به رست های سبک یا متوسط بچسبید.
فروشگاه قهوه بوناس در زمینه پخش قهوه به صورت عمده و کیلویی فعالیت دارد. شما می توانید قهوه ایده آل خود را با درجه رست دلخواه به صورت شخصی سازی شده سفارش دهید و از خرید آنلاین قهوه خود لذت ببرید.
رست سبک – دانه های کمی برشته شده شیرین و لطیف هستند و طعم کمی اسیدی دارند. آنها همچنین بیشترین کافئین را دارند. رست های سبک بیشتر طعم اصلی خود را حفظ می کنند زیرا مدت زمان کوتاه تری برشته شده اند.
برشته متوسط - دانه های برشته شده متوسط متعادل هستند و طعمی ملایم دارند. برشته کردن متوسط یک نقطه شروع عالی برای قهوه نوشانی است که مطمئن نیستند چه چیزی را دوست دارند.
رست تیره – دانه برشته تیره طعمی عمیق و شدید با طعم کمی دودی دارد. آنها همچنین کمترین کافئین را دارند. رست های تیره برای مدت طولانیتری برشته شدهاند، که باعث میشود روغنهای طبیعی موجود در دانه بیشتر شود. رست های تیره برای تهیه نوشیدنی هایی بر پایه قهوه اسپرسو مانند لاته و کاپوچینو عالی هستند زیرا طعم تند آن ها وقتی با شیر و شکر مخلوط می شوند به خوبی باقی می مانند.
دانه کامل یا از قبل آسیاب شده را انتخاب کنید
هنگامی که در مورد طعم و درجه رست مورد نظر خود تصمیم گرفتید، وقت آن است که تعیین کنید آیا دانه های کامل یا قهوه از قبل آسیاب شده می خواهید.
ابتدا به این فکر کنید که چگونه قهوه خود را دم می کنید. اگر زمان و شرایط دم آوری قهوه را ندارید، می توانید از قهوه فوری استفاده کنید و در کوتاه ترین زمان قهوه خود را آماده کنید. اگر از دستگاه اسپرسوساز استفاده می کنید، می توانید از اکثر قهوه های پیش آسیاب شده استفاده کنید. اما اگر از فرنچ پرس یا هر نوع قهوه ساز دیگری مانند جذوه برای قهوه ترک استفاده می کنید که به اندازه آسیاب خاصی نیاز دارد، باید کیسه ای از دانه های کامل را بردارید و خودتان آنها را آسیاب کنید.
دوم، در نظر بگیرید که چقدر قهوه می نوشید. اگر قصد دارید به سرعت از محموله قهوه خود عبور کنید، یک کیسه از قبل آسیاب شده باید به اندازه کافی تازه بماند. اما اگر میخواهید قهوهتان مدتی دوام بیاورد، دانههای کامل بهترین راه هستند.
قهوه با دانه کامل – قهوه کامل برای مدت طولانی تری تازه می ماند زیرا سطح کمتری در معرض هوا دارد. اکسیژن دشمن دانههای قهوه تازه برشته شده است، بنابراین نگهداری دانههای قهوه در یک ظرف دربسته ضروری است.
قهوه از قبل آسیاب شده – قهوه قبل از آسیاب راحت تر است زیرا نیازی به سرمایه گذاری در آسیاب قهوه ندارید. متأسفانه، به دلیل افزایش سطح آن، سریعتر شروع به کهنه شدن می کند. اگر قصد دارید قهوه خود را سریع بنوشید، پیش آسیاب کردن گزینه قابل قبولی است.
تازه بودن دانه ها را بررسی کنید
هنگامی که تصمیم گرفتید دانه های کامل یا از قبل آسیاب شده را انتخاب کنید، وقت آن است که مطمئن شوید که قهوه تازه می گیرید.
دانه های قهوه مدت کوتاهی ماندگاری دارند و خراب می شوند. بسیاری از قهوههایی که در خواربارفروشیها پیدا میکنید، هفتهها، اگر نگوییم ماهها، در قفسهها ماندهاند.
اگر تا به حال فکر کرده اید که چرا قهوه شما هر بار که در خانه دم می کنید طعم متفاوتی دارد، این فقط در ذهن شما نیست. دانه های کامل قهوه مدت کوتاهی پس از برشته شدن شروع به از دست دادن طعم خود می کنند، بنابراین مهم است که در سریع ترین زمان ممکن از آنها استفاده کنید.
اینجاست که تاریخ برشته شدن کیسه قهوه وارد می شود. این تاریخ معمولاً در پشت کیسه چاپ می شود و به شما می گوید چه زمانی دانه ها برشته شده اند. قاعده کلی این است که شما باید دانه های خود را در عرض دو هفته از این تاریخ برای بهترین طعم قهوه استفاده کنید.
پس از برشته شدن قهوه، شروع به انتشار CO2 می کند. به این آزاد شدن دی اکسید کربن، گاز زدایی می گویند.
گاز زدایی قهوه پس از برشته کردن بخشی جدایی ناپذیر از این فرآیند است. اگر اجازه خروج این گاز داده نشود، می تواند از دم کردن درست دانه جلوگیری کند. به همین دلیل است که اکثر روستکنندههای قهوه، دانههای قهوهشان را حداقل به مدت ۲۴ ساعت قبل از بستهبندی، گاز زدایی میکنند.
با این حال، دانه ها تا مدتی پس از برشته شدن به گاز زدایی ادامه می دهند و این فرآیند می تواند بر طعم قهوه تأثیر بگذارد. دانه ها هر چه مدت زمان بیشتری برای گاز زدایی باقی بمانند، طعم صاف و فلفلی بیشتری خواهند داشت. بنابراین اگر به دنبال طعمی پررنگ و قوی هستید، بهتر است زودتر از دانه های قهوه اسپشیالتی خود استفاده کنید.
اگر دانههای قهوه را آنلاین میخرید، مطمئن شوید که فروشگاه قهوه ای که از آن خرید میکنید دانههای قهوه را برای سفارش برشته میکند. این اطمینان حاصل می کند که تازه ترین رست قهوه ممکن را دریافت می کنید.
گواهی تجارت منصفانه دریافت کنید
شاید قبلاً گواهی تجارت منصفانه را در قهوه دیده باشید، اما این به چه معناست؟ به طور خلاصه، به این معنی است که کشاورزانی که دانههای قهوه را پرورش میدادند و دانههای قهوه را چیدند، بهای عادلانهای برای کارشان پرداخت میشدند.
هدف از شیوه تجارت منصفانه پایان دادن به استثمار و فقر در کشورهای در حال توسعه از طریق تضمین پرداخت دستمزد به کشاورزان است. به این ترتیب کشاورزان می توانند از خانواده خود حمایت کنند و از سطح زندگی مناسبی برخوردار باشند.
علاوه بر دستمزد منصفانه، گواهی تجارت منصفانه همچنین تضمین می کند که کشاورزان از شرایط کاری خوب، دسترسی به آموزش و مراقبت های بهداشتی و توانایی تشکیل اتحادیه برخوردار باشند.
وقتی قهوه منصفانه میخرید، میتوانید مطمئن باشید که با کشاورزانی که دانههای شما را پرورش دادهاند، منصفانه رفتار شده است.
خرید دانه های قهوه ارگانیک را در نظر بگیرید
قهوه ارگانیک، قهوه ممتازی است که بدون استفاده از آفت کش ها یا کودهای مصنوعی کشت می شود.
کشاورزی ارگانیک برای محیط زیست بهتر است زیرا به مواد شیمیایی مضر متکی نیست. همچنین برای کشاورزانی که در معرض مواد شیمیایی مضر کمتری قرار دارند، بهتر است.
قهوه ارگانیک نیز اغلب در سایه رشد می کند، به این معنی که درختان قهوه در زیر تاج درختان بلندتر رشد می کنند. قهوه در سایه برای محیط زیست بهتر است زیرا با محیط کار می کند و نیازی به پاکسازی زمین ندارد.
علاوه بر این، دانه های قهوه ارگانیک طعم بیشتری دارند زیرا در خاک غنی تری رشد می کنند. قهوه با نام تجاری Volcanica به صراحت در مزارع با خاک آتشفشانی کشت می شود.
دانه های قهوه جدید را امتحان کنید تا طعم مورد علاقه خود را پیدا کنید
در نهایت، نترسید که از منطقه راحتی خود خارج شوید و نوع جدیدی از دانه قهوه را امتحان کنید. صدها نوع دانه قهوه وجود دارد که هر کدام طعم منحصر به فرد خود را دارند. درصورتی که به کافئین حساسیت دارید یا به دنبال حذف کافئین هستید اما می خواهید از نوشیدن قهوه در ساعات انتهایی روز لذت ببرید بدون اینکه دچار بی خوابی و عوارض کافئین شوید، قهوه بدون کافئین گزینه مناسبی برای شما می باشد.
اگر معمولا دانه های برشته شده روشن می نوشید، دانه های قهوه بو داده تیره را امتحان کنید. اگر به نوشیدن دانه عربیکا عادت دارید، دانه روبوستا را امتحان کنید. شاید تعجب کنید که چقدر یک قهوه پریمیوم تازه برشته شده متفاوت را دوست دارید.
روش های مختلف دم کردن قهوه طعم های مختلفی را از دانه ها استخراج می کند. اگر از طعم قهوه خود راضی نیستید، روشهای دیگر دمآوری را امتحان کنید تا زمانی که روشی را پیدا کنید که با ترجیحات شما مطابقت داشته باشد.
نظر نهایی در مورد نکات مهم برای خرید قهوه
اینها تنها چند نکته است که باید هنگام خرید دانه های قهوه در نظر داشته باشید. با رعایت این نکات، می توانید مطمئن باشید که بهترین دانه ممکن را دریافت می کنید. چه دانه های قهوه را به صورت آنلاین خریداری کنید یا از فروشگاه مواد غذایی محلی خود، مطمئن شوید که تازه ترین دانه های ممکن را دریافت می کنید.
سوالات متداول در خرید قهوه
چه چیزی قهوه کنیا را منحصر به فرد می کند؟
قهوه کنیا به خاطر اسیدیته روشن و طعم پیچیده اش شناخته شده است. این تا حدی به دلیل ارتفاعات بالایی است که قهوه در آن کشت میشود و همچنین روشهای فرآوری منحصربهفردی که کشاورزان کنیایی استفاده میکنند.
قهوه آفریقا چیست؟
قهوه آفریقایی به هر نوع قهوه ای گفته می شود که در قاره آفریقا کشت می شود. این شامل قهوه های کشورهایی مانند اتیوپی، رواندا و تانزانیا و همچنین کنیا می شود.
قهوه چگونه تولید می شود؟
تولید قهوه با کشت گیاهان گیلاس قهوه آغاز می شود. پس از رسیدن گیلاس، برداشت و پردازش میشود تا لایههای بیرونی آن برداشته شود و دانه های داخل آن آشکار شود. سپس دانه ها برشته می شوند تا طعم و عطر منحصر به فرد خود را نشان دهند.
دانه های قهوه آفریقایی چیست؟
دانه های قهوه آفریقایی به هر نوع دانه قهوه ای گفته می شود که در قاره آفریقا رشد می کند. این دانه ها بسته به محل رشد و نحوه پردازش آنها می توانند از نظر طعم و مزه بسیار متفاوت باشند.
گیلاس قهوه چیست؟
گیلاس قهوه میوه ای است که روی گیاه قهوه رشد می کند. در داخل هر گیلاس دو دانه (یا دانه) وجود دارد که می توان آنها را برشته کرد و در یک فنجان قهوه خوشمزه دم کرد.
انتهای پیام/