تشدید نظارت بر تولید و عرضه نمک در کشور
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر هدایت حسینی با توجه به وجود نمکهای تقلبی در سطح عرضه گفت: با توجه به وظیفه نظارتی معاونتهای بهداشتی در سطح عرضه، اقدامات قانونی لازم در خصوص برخورد با موارد تخلف مشاهده شده توسط کارشناسان معاونتهای بهداشتی انجام میشود.
مدیر کل فرآوردههای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص واحدهای تولیدی دارای پروانههای بهداشتی نیز اظهارکرد: نظارت و کنترلهای مستمر توسط کارشناسان معاونتهای غذا و داروی سراسر کشور صورت میپذیرد و در صورت مشاهده موارد نامنطبق با ضوابط جاری وزارت بهداشت و استانداردهای مربوطه، اقدامات قانونی لازم از سوی معاونتهای غذا و داروی ناظر بر واحد تولیدی در قالب تذکر کتبی، معرفی به مراجع قضایی و یا تعطیلی واحد و ابطال پروانههای بهداشتی انجام و گزارش اقدامات صورت گرفته جهت بررسی و ثبت در پرونده شرکت و در صورت لزوم اطلاع رسانی عمومی، به این سازمان ارسال میشود.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروه کشوری نمک، تشدید نظارت بر تولید و عرضه نمکهای خوراکی در دستور کار این سازمان قرار گرفته شده است.
انتهای پیام/