کنعانیمقدم: ورشکستگان سیاسی دستاوردهای دولت را بایکوت میکنند
حسین کنعانیمقدم، کارشناس مسائل سیاسی و عضو فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب ایران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره عملکرد دولت سیزدهم در دو سال گذشته اظهار کرد: در این دو سال دولت سعی کرده هم در مباحث مرتبط با کابینه و هم در ساختار سیاسی کشور به معنای واقعی کلمه دولت باشد و یکی دیگر از ویژگیهای این دولت این است که دیگر در زمان انتخابات به سر نمیبرد و به خوبی نشان داده که رقابتهای سیاسی به پایان رسیده و باید خدمت کند.
وی افزود: دولت سیزدهم تلاش کرده در این دو سال به وعدهها و شعارهای خود پایبند باشد و پاسخگویی را در عرصه عمل به اثبات برساند و از سوی دیگر به بهانههای سیاسی عدم کارآمدی را پنهان نکرده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه باید منتظر بود تا شاهد محصول دادن بذری باشیم که دولت در این دو سال کاشته است، گفت: در مسائل اقتصادی مردم مطالبات جدی از دولت دارند که هرچه دولت در دو سال ابتدایی عمر خود کاشته باید در دو سال آینده ثمر دهد، در غیر این صورت مطالبات جدی مردم بدون پاسخ خواهد ماند که تلاش دولت مردمی آقای رئیسی هم همین است که این مطالبات به نحو مطلوب پاسخ داده شود.
کنعانیمقدم با اشاره به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی تأکید کرد: تنشزدایی از روابط ایران و عربستان، پیوستن کشورمان به بریکس و شانگهای و نیز تقویت حضور ایران در مناسبات منطقه گامهای مثبتی محسوب میشوند که دولت سیزدهم در دو سال گذشته برداشته و امروز نتیجه آن در بیاثر شدن یا حداقل کماثر شدن تحریمها کاملاً محسوس و ملموس هستند.
وی با تأکید بر این موضوع که حل مسائل سیاست خارجی تأثیر بسزایی بر رفع مشکلات داخلی مانند چالشهای اقتصادی خواهد گذاشت، گفت: مهمترین اصل در سیاست خارجی دولت سیزدهم این است که تهدیدات را از مرزهای پیرامونی کشور دور کند و از سوی دیگر با تأکید بر حُسن همجواری مناسبات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشورمان را با همسایگان رشد و توسعه بخشد و این هدفگذاری استراتژیکی است که دولت آقای رئیسی آن را اصل و بنای سیاست خارجی خود قرار داده است. تا مادامی که دولت در این مسیر قرار دارد باید از این نوع سیاست خارجی استقبال کرد و مورد حمایت قرار گیرد.
عضو فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب ایران بیان کرد: اما به نظر میرسد برخیها در داخل کشور که در زمینه سیاست داخلی به ورشکستگی سیاسی مبتلا شدهاند تصمیم دارند دستاوردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم را زیرسؤال ببرند و همچنین تلاش میکنند به نوعی سیاهنمایی را در این رابطه انجام دهند.
کنعانیمقدم گفت: البته باید دولت را نقد کرد و توجه به محسنات دولت به معنای چشمپوشی از نقاط ضعف و کاستیهایش نیست، ولی سیاهنمایی با نقد به طور کلی متفاوت است. اگر انسان حقطلب باشد، هر اقدام مثبتی از سوی هر جناح سیاسی که اتفاق میافتد باید مورد استقبال قرار گیرد. در راستای انصاف و حقطلبی نباید اقدامات مثبت دولت را بایکوت کرد و همچنین نباید تلاش شود با سیاهنمایی مردم را از دیدن دستاوردهای این دولت محروم و یأس و ناامیدی را به جامع تزریق کرد.
وی در پایان مهمترین چالش سیاست خارجی دولت سیزدهم طی دو سال آینده را عادیسازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی دانست.
انتهای پیام/