ورود فناوری جدید به چرخه تولید نانهای حجیم باکیفیت
محمدباقر کرمی رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: صنعت تولید نان حجیم بهسرعت در حال تحول است و نیاز به این تغییر با توجه به ذائقه مردم و نگاه مصرفکنندگان به نحوه پخت نان، یکی از موضوعات جدی در بحث تأمین مواد غذایی مورد نیاز مردم شده است.
رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم درباره استفاده از فناوریهای جدید در تولید نانهای حجیم و فانتزی گفت: بدون تردید بین استفاده از فناوریهای جدید با افزایش کیفیت نان ارتباط مستقیم وجود دارد. کاهش ضایعات نان، افزایش مصرف روزانه این محصول و از همه مهمتر بحث تأمین مواد غذایی و سالم از طریق پخت نان، اولویت های تغییر ذائقه مردم از نان سنتی به نانهای حجیم و نیمهحجیم است.
کرمی ادامه داد: تحول در تولید نان مصرفی خانوارها باید از طریق علم روز دنیا دنبال شود چراکه تأمین مواد مغذی از طریق پخت نان و انتقال به سفره خانوارها اصولی ترین راه کار در تهیه این غذای ارزشمند است.
ورود تکنولوژی به صنعت نان حجیم و نیمهحجیم
رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم تهران افزود: استفاده از ماشینآلات و دستگاههای جدید برای تولید در صنف تولیدکنندگان نانهای حجیم و فانتزی مورد تأکید بوده و همواره صنعتگران در این رسته صنفی به دنبال راهی جهت جذب سرمایهگذاری بیشتر هستند. از این رو برای تحقق این امر همواره در تلاش هستند تا فناوری مورد استفاده در واحدهای صنفی بهروزرسانی شود.
به گفته کرمی؛ برای ارتقاء و توسعه صنعت نان حجیم، علاوه بر ورود سرمایهگذار و شرکتهای دانشبنیان، تسریع و تصریح در ارائه تسهیلات بانکی به فعالان این رسته شغلی اهم برنامههای توسعهای است که متأسفانه تا این لحظه به طور جدی به آن توجه نشده است.
او ادامه داد: ورود فناوریهای جدید به چرخه تولید نانهای حجیم و نیمهحجیم راه را برای فعالان این عرصه هموارتر کرده است چراکه مصرف کنندگان این مواد غذایی با توجه به تغییر ذائقه نیاز به تنوع بیشتر محصولات و افزایش مواد مغذی تر در تهیه این نانها دارند.
به گفته این فعال صنفی؛ امروز مصرف نان حجیم و نیمهحجیم به عادت روزانه خانوارها تبدیل شده و سفره اکثر مردم با خرید نان حجیم و نیمهحجیم تأمین می شود؛ از این رو فعالان این عرصه با کمک علم و تکنولوژی روز دنیا به دنبال بازاری پُر رونقتر هستند.
راه جذب سرمایهگذار در صنعت نان حجیم و نیمهحجیم چیست؟
کرمی تأکید کرد: برای تجهیز واحدهای تولید نان حجیم و نیمهحجیم نیاز به سرمایهگذاری بیشتر است. کاهش نقدینگی و راه سخت واردات دستگاههای بهروز دنیا از دیگر مشکلات در این بخش از تولید است که قطعاً با توجه به نیاز مصرف مردم باید این مهم هرچه سریعتر محقق شود.
وی گفت: بانکها بهعنوان عامل اصلی تأمین نقدینگی این واحدها در راستای تجهیز بیشتر به دستگاههای جدید میتوانند، ظرفیت تولید فناورانه و با کیفیت را تجربه کنند.
انتهای پیام/