![شرایط دریافت لیزینگ دانشبنیانی چیست؟](/files/fa/news/1403/4/9/579186_508.jpg)
چشیدن «خوراکهای ایرانی» در تلویزیون با علم گاسترومی
![چشیدن «خوراکهای ایرانی» در تلویزیون با علم گاسترومی](/files/fa/news/1402/4/10/272130_794.jpg)
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجموعه مستند «خوراکهای ایرانی» در ۲۸ قسمت تهیه شده و از زاویهای متفاوت به فرهنگ و هویت ایرانی نگاه کرده است.
تهیه و کارگردانی این مجموعه مستند را عبدالرحیم صاحب الفصول بر عهده دارد و تحقیق و پژوهش آن بر عهده سمیه صفری بوده است
این مجموعه مستند برگرفته از علم گاسترومی (علم و فرهنگ تهیه، تولید و مصرف غذا) است و در آن تلاش شده در گردشگری و صنعت توریسم تمرکز را از روی یک منطقه برداشته و با بیانی تصویری، گردشگر را به واسطه خوراکهای ایرانی به تمامی مناطق هدایت کند.
در «خوراکهای ایرانی» ظرفیت هر منطقه با معرفی اقامتگاهها، بستر فرهنگی هر منطقه، آداب و رسوم، مناطق دیدنی و از همه مهمتر خوراکهای محلی، اطلاعاتی کمتر شنیده شده به گردشگران هدیه میشود.
این مجموعه مستند از امروز شنبه ۱۰ تیر روی آنتن شبکه مستند سیما میرود و شنبه تا چهارشنبه ساعت۱۸:۴۰ در جدول پخش این شبکه قرار دارد.
انتهای پیام/
![چهرههای ماندگار پزشکی در ویژه برنامه نوروزی به خانه بر میگردیم](/files/fa/news/1401/12/22/183530_887.jpg)
چهرههای ماندگار پزشکی در ویژه برنامه نوروزی به خانه بر میگردیم
![معرفی جاذبههای گردشگری استان زنجان در برنامه «به خانه بر میگردیم»](/files/fa/news/1401/9/3/78446_277.png)