مقایسه دو برند دزدگیر اماکن سایلکس و کلاسیک
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، یکی از دغدغه افراد در این روزها چگونگی محافظت از اموال و دارایی هایشان است. منازل، شرکت ها ،طلا فروشی ها و بانک ها.... در پی یافتن بهترین راه حل برای حفاظت و امنیت از اموال شان هستند. قطعاً بهترین و موثرترین راه پیشگیری از سرقت استفاده از سیستم امنیتی حفاظتی مانند دزدگیر اماکن و منازل است.
این سیستم با استفاده از مکانیزم تماس گرفتن و پیام فرستادن و کشیدن آژیر در محل نصب مانع از ادامه سرقت توسط سارقین می شود .امروزه شرکت های گوناگونی دست به تولید دزدگیرهای اماکن زدهاند و انواع دزدگیر ها را با قابلیت های گوناگون و کارایی متفاوت روانه بازار کردهاند. اما قطعاً شما برای حفظ کل دارایی خود نیازمند این هستید که بهترین و کارآمدترین دستگاه دزدگیر را انتخاب کنید.
بهترین برندهای دزدگیر اماکن
بهترین برند های دزدگیر اماکن در بازار برندهای ایرانی هستند زیرا برندهای خارجی یا گران قیمت هستند و یا ورود آنها تحریم میشود و یا افراد سودجویی دست به تولید مدل فیک آن ها می زنند که برای مصرف کنندگان قابل تشخیص نیست. برندهای چینی هم با مشکل گارانتی و یا تامین قطعات مواجه هستند و فاقد باطری بکاپ برای زمان قطع برق هستند.
اما برندهای ایرانی تولید داخلی هستند و تامین قطعات و گارانتی آنها همیشه در دسترس است. و مدل تقلبی فیک هم ندارند .
انواع برندهای دزدگیر اماکن معتبر در ایران می توان به فایروال، کلاسیک، سایلکس، مستر، گپ، جی ام کا و غیره اشاره کرد.
در این مقاله به مقایسه دو برند خوشنام و پرفروش سایلکس و کلاسیک میپردازیم. هر دوی این برند دارای مدل سیم کارتی می باشد که اعلام سرقت را از طریق تلفن کردن و پیام فرستادن و صدای آژیر در محل نصب اعلام میکنند اما تفاوتهایی بین این دو مدل از دزدگیر اماکن وجود دارد که در اینجا به آنها می پردازیم.
مقایسه دزدگیر سایلکس و کلاسیک
در درجه اول از لحاظ سال تولید بین دو برند سایلکس و کلاسیک، برند کلاسیک قدیمی تر و پر آوازه تر است و سال ۱۳۶۲ شروع به تولید و ساخت انواع دزدگیر اماکن کرده است در حالی که برند سایلکس دارای ۲۰ سال تجربه تولید دزدگیر اماکن است.
جدیدترین مدل دزدگیر سیم کارتی کلاسیک مدل z4 با تلفن کننده سیم کارتی G1 است و در دزدگیر سایلکس جدیدترین مدل سیم کارتی آن SG8 می باشد. تفاوت اصلی و قابل شهود در این دو مدل دزدگیر این است که در برند کلاسیک پنل مرکزی و تلفن کننده سیمکارتی ان جدا از هم هستند و هنگام نصب ۲ دستگاه در کنار هم نصب می شود که این امر نه جزء مزایا و نه معایب این برند به حساب می آید. فقط از لحاظ گرفتن فضا نسبت به مدلSG8 سایلکس که هم پنل و هم تلفن کننده سیمکارتی آن در یک دستگاه تعبیه شده است فضای بیشتری را اشغال می کند.
از لحاظ تعداد زون ها دستگاه کلاسیک دارای ۴ زون بی سیم و باسیم می باشد و دستگاه سایلکس دارای پنج زون با سیم و بی سیم میباشد .(زون محل اتصال سنسورهای چشمی به دستگاه می باشد ، یعنی هرچه تعداد زون یک دستگاه بیشتر باشد میتوان تعداد چشمی بالاتری را مستقیم و بدون نیاز به سری کردن به دستگاه متصل کرد).
در دستگاه کلاسیک امکان قطع و وصل جریان برق وجود دارد اما رله مربوط به این کار در این دستگاه تعبیه نشده است و شما باید به صورت جداگانه این رله را تهیه فرمایید و به این دستگاه اضافه کنید .اما درمدل دستگاه دزدگیر SG8S سایلکس ما شاهد وجود یک رله برای قطع و وصل جریان برق و در مدل SG8Q آن شاهد ۷رله برای قطع و وصل جریان برق هستیم.
انتهای پیام/