دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1395 - 17:03

یک تکه شکلات در روز برای محافظت از قلب

پژوهشگران دانشگاه وارویک در انگلستان از کشف تازه‌ای در مورد ارتباط شکلات با سلامت قلب خبر دادند.
کد خبر : 81289

به گزارش خبرنگار اجتماعی آنا، مقدار اندکی شکلات در رژیم غذایی روزانه به پیشگیری از دیابت پیشگیری و مقاومت در مقابل انسولین کمک می‌کند و در نتیجه از قلب نیز محافظت می‌کند.


پژوهشگران دانشگاه وارویک انگلستان با استفاده از داده‌های مربوط به 1153 نفر در سنین 18 تا 69 سال به این نتیجه رسیدند. آنان عوامل مربوط به سبک زندگی و رژیم غذایی، از جمله مصرف چای و قهوه (که هر دو نوشیدنی مقادیر بسیار پلی فنول را در خود دارند که آثار مفید شکلات به این ماده نسبت داده می‌شود) را نیز در نظر گرفته‌اند.


به گزارش futurity.org این یافته‌ها که در مجله بریتانیایی تغذیه (British Journal of Nutrition) منتشر شده است، نشان می‌دهد در افرادی که روزانه 100 گرم شکلات مصرف می‌کنند، خطر مقاومت به انسولین کاهش و آنزیم‌‌های کبدی بهبود می یابد. حساسیت به انسولین یک عامل شناخته شده افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.


به گفته پژوهشگران دخیل در این تحقیق، این کشف می‌تواند متخصصان مراقبت های بهداشتی را به توصیه برای تشویق افراد به مصرف طیف گسترده‌ای از مواد غذایی غنی از مواد فیتوکمیکال ، شامل شکلات تلخ و در مقادیر متعادل ترغیب کند.


اما پژوهشگران می‌گویند مهم است که میان کاکائو طبیعی و کاکائو فرآوری شده و با کالری بالا تفاوت قائل شد. علاوه بر این، فعالیت بدنی، رژیم غذایی و سایر عوامل سبک زندگی باید مورد دقت قرار گیرد تا از افزایش وزن مضر در طول زمان. جلوگیری شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب