قیمت کنجد سیاه خام محلی
به گزارش خبرگزاری آنا؛ دانه های مختلف روغنی مانند کنجد سیاه که دارای قیمت مناسب نیز می باشند می توانند به صورت عمده خرید و فروش شوند همچنین این محصول به گونه ای است که از آن برای مزه دار کردن انواع غذاها و دسرها استفاده می شود.
می توان از دانه کنجد پخته شده برای روی سیب زمینی سرخ شده، سالاد و سبزیجات بخارپز شده پاشید و یا اینکه به همبرگر، کوفته قلقلی یا گوشت اضافه کرد و باعث خوشمزه تر شدن آنها شد.
یک نمونه از سسهای آسیایی به این صورت است که دانه های تفت داده شده کنجد سیاه را با سرکه برنج، تاماری و سیر خرد شده تازه مخلوط کرده و برای مزه دار کردن انواع سالاد، سبزیجات و ماکارونی شکل دار از این ترکیب استفاده می کنند.
یکی از عوامل مهم در قیمت کنجد سیاه نوسانات ارز می باشد که بسیار در این مورد حائز اهمیت میباشد.توصیه می شود، دانه کنجد را در یک ظرف در بسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا به این صورت بتوانید عمر مفید آنرا به حداکثر برسانید.
بسته بندی این محصولات باید به عنوان بخشی از چرخش ارسال با دقت انجام پذیرد یک شرکت تاسیساتی و تبسته بندی همچنین که کنترل گندم، سویا و آجیل درختی را بسته بندی می کند باید شرایط بسته بندی مطلوبی داشته باشد تا بتواند این محصولات را با دقت بیشتر بسته بندی کرده و از تمیز بودن آنها کاملا مطمئن باشند.
هم اکنون تمرکز دانشمندان کشاورزی از کمیت به کیفیت و کارایی این محصولات بوده و در سالهای اخیر کارشناسان پرورش و تولید، گامهای بلندی برای مبارزه با آفات از طریق روشهای مختلف برداشته اند همچنین بررسی بهبود کیفیت محصولاتی که به صورت فراوان مورد استفاده قرار می گیرند مانند: کنجد، ذرت، گوجه فرنگی، سویا، کلزا و غیره پرداخته و گزارشهایی در خصوص کیفیت کشت و پرورش کنجد وجود دارد.
کنجد سیاه خام
بی شک خواص روغن کنجد سیاه خام بهتر است یا بو داده سوال بسیاری از مصرف کنندگان کنجد می باشد که در ادامه به آن جواب می دهیم.
این دانه های خام را با آب نمک شستشو می دهند و با آب شیرین تیمار می دهند سپس بر روی اجاق یا دستگاه های مخصوص با حرارت ملایم تفت می دهند که کنجد سیاه بو داده به دست می آید قهوه ای شد کنجدها طی فرایندی غیر آنزیمی در حین بو دادن آنها اتفاق می افتاد که اثراتی چون تغییر رنگ، طعم و همچنین تغییر ظاهر را به دنبال دارد.
این فرایند قهوه ای شدنی که در این دانه ها اتفاق می افتد سبب می شود که خاصیت هضم پروتئین موجود در آن کاهش یابد و خواص آنتی اکسیدانی موجود در کنجد سیاه خام نیز به مقدار اندک کاهش می یابد.
در این تفت دادن به علت وجود حرارت زیاد اسید آمینه ها که به حرارت حساس هستند از بین می روند در نهایت با همه ی این اوصاف مصرف روغن کنجد صنعتی سیاه بو داده خالی از لطف نیست و باز هم فوائد خاص خود را دارد اما ما به شما مصرف کنجد خام را پیشنهاد می دهیم که مواد مغذی به کار رفته در آن فراوان تر می باشد.
پخش کنجد سیاه
داستان نویسان عرب از زمانهای بسیار قدیم در مورد مواد موثره موجود در دانه ریز کنجد می دانستند و با پخش ارده کنجد سیاه بین مردم آن زمان سعی می کردند سلامت مردم را تضمین نمایند.
پزشکان آیورودا سلامت، زیبایی و قدرت جوانسازی خاصی را به دانههای کنجد سیاه سلامتبخش نسبت میدهند و امروزه این موضوع از نظر علمی نیز قابل اثبات است.
دانههای کنجد سیاه سالم حاوی مواد مغذی از جمله منیزیم کاهشدهنده استرس، کلسیم تثبیتکننده استخوان، لسیتین تقویتکننده اعصاب و روی ضد التهاب هستند.
کنجد در دوران یائسگی با کاهش از دست دادن انرژی طبیعی بدن تقویت می کند و بدن در جوانی به همان اندازه از کنجد سیاه محلی سود می برد، بیش از همه در دوران بارداری مواد فعال کنجد باعث تقویت استخوان سازی و همچنین ظرفیت ذهنی می شود.
آمینو اسیدهای گوگردی مانند سیستئین، متیونین و تورین برای تشکیل و تقویت پوست سالم، موهای ضخیم و ناخنهای قوی به طور مثبت عمل می کنند و بافت همبند نیز تقویت می شود.
یکی دیگر از فواید کنجد سیاه این است که حاوی مواد مغذی مغذی برای پوست سر است و این مواد مغذی فعالیت ملانوسیتها را برای تولید ملانین افزایش می دهند که رنگدانه موجود در موهای شما است که رنگ مو را تعیین می کند، بنابراین در تئوری، آنها می توانند به حفظ رنگ طبیعی موهای ما کمک کنند.
انتهای رپرتاژ خبری /
انتهای پیام/