معرفی یخساز حبه ای، قالبی و سایر انواع یخسازهای صنعتی
به گزارش خبرگزاری آنا؛ آشپزخانه صنعتی به آن دسته از آشپزخانهها گفته میشود که در رستورانها، فست فود، کافی شاپ و هتل و... طراحی میشود و اغلب با تهیه غذای بسیاری در یک روز مواجه هستند. الزامات بهداشتی و استانداردها یکی از مهم ترین نکات در این مکانها است که باید به آنها توجه شود. می توان گفت آنها محیطهای کاری بزرگ با تکولوژی روز دنیا هستند. هدف اصلی در هر آشپزخانه، آشپزی و پخت طعام است. مهم ترین قانون یا الزامات برای انجام این کار به بهترین شکل، این است که از محصولات و تجهیزاتی استفاده نمایید که با کیفیت بالا تولید و ساخته شده اند.
برای اینکه این تجهیزات با کارکرد طولانی باشند و در سالهای آینده با مشکل یا عدم عملکرد صحیح مواجه نشوند، از استیل طراحی شده اند که با دوام و مستحکم هستند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی نامی است که به محصولاتی در زمینههایی چون رستوران، کافی شاپ، هتل و... کاربرد دارند، گفته میشود.
در لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای پخت کباب از کباب پزهای معمولی گرفته تا کباب پزهای تابشی، تهیه برنج نیز دارای دستگاههای خاص به نام فر دمکن برنج می باشند یا دستگاه دیگر به نام یخساز صنعتی که دارای انواع مختلفی از جمله یخساز قالبی، یخساز حبهای است که کاربردهای زیادی دارند و در حقیقت با تولید میزان زیادی از یخ سبب پیشرفت و توسعه نسبت به همتایان و روشهای سنتی و قدیمی شده است.
یخساز صنعتی چیست؟
یخساز صنعتی برآمده از چند اجزای اصلی: کندانسور، کمپرسور، اوپراتور، شیر برقی و انبساط و... است و پر کاربردترین دستگاه در عرصههایی همچون رستوران، هتل، بیمارستان، کافی شاپ و... است. ممکن است شما به عنوان فردی که کافی شاپ یا رستورانی را اداره میکند از خود بپرسید چه چیزی باعث میشود تا یک نوشیدنی یا آبمیوه طعم بهتری داشته باشد و به مشتریان شما حس خوبی بدهد؟
ضروری ترین جزء در هر آبمیوه و نوشیدنی تقریبا یخ است. آبمیوه شما باید از میوهها یا مخلوطی از آنها باشد که در هر صورت باید کیفیت درجه یکی داشته باشند، با تزیینات عالی تکمیل شده و در بهترین لیوانها باشند. اگر هم مقداری از یخ در آنها ریخته شود یک نوشیدنی ماهرانه و زیبا آماده کرده اید.
یخها در نوشیدنیها اهمیتی معادل اهمیت یک میوه تازه و با کیفیت دارد. یخی که به درستی تهیه شده باشد و شکل منظمی داشته باشد، زیبایی یک نوشیدنی یا آبمیوه را بهبود می بخشد و در کیفیت آنها تاثیر مثبتی خواهد داشت. یخسازهای صنعتی، برای ساختن یخهای زیبا و اندازههای یکسان و یکدست، طراحی شده اند تا مطابق نیاز مصرف کنندگان باشد. اگر در هر رستوران یا کافی شاپ، نوشیدنی سردی را سفارش دهید، احتمال دارد حاوی تکههای یخ باشد که ممکن است شکل و ظاهر خاص و متفاوتی داشته باشند.
یخ یک عنصر مهم در آشپزی و نگهداری مواد غذایی، درمانهای پزشکی، تهیه آبمیوه و.. است. از لحاظ تاریخی یخها در تاسیسات مرکزی و خاصی تولید می شدند تا اینکه مردم روشهای دیگری از جمله قرار دادن آب درون فریزر را یاد گرفتند و با پیشرفت فناوری، یخساز صنعتی رایج شد و امروزه بسیاری از کارفرمایان با فشار دادن یک کلید، میزان زیادی یخ را خواهند داشت.
این یخسازها به علت ماهیت همه کاره، محبوبیت زیادی دارند و به آنها دستگاههای مستقل گفته میشود، به بیان دیگر یخساز صنعتی با دو عملکرد طراحی شده است، تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک میباشد، یخهای به دست آمده با استفاده از یخساز صنعتی در نوشیدنی یا آبمیوه و...، قدرت و توانایی بالای در خنک سازی دارد. یخسازهای صنعتی به فناوری و توسعه قوی تری معروف هستند.
انواع یخساز صنعتی
در واقع یخسازهای صنعتی گروه صنعتی تجهیز گستر (https://industrial-kitchen.com)، تنها تجهیزاتی هستند که بدون هیچ گونه آلودگی، میزان بالایی از یخ را تهیه میکنند. به همین دلیل است که مصرف کنندگان، راهی برای تسریع بخشیدن به تولید یخ را پیدا کرده اند. هنگام تهیه و خرید یخساز صنعتی به چه نکاتی باید توجه کرد؟ اکنون به این سوال بپردازیم که این دستگاهها فقط در رستوران یا کافی شاپ، هتل و. .. استفاده نمیشود بلکه کارخانههای بزرگ و شرکتهای تولیدی یا کشتارگاهها، بازار ماهی فروشی نیز به این تجهیزات نیاز دارند. اولین گام برای خرید آنها، به تنوع یخ توجه کنید چرا که یخسازهای صنعتی دارای چهار نوع نظیر یخساز حبهای، قالبی و پولکی و پودری میباشد که طبقه بندی آنها توسط اندازه و شکل ظاهری است. در ادامه به دو نوع آن یخساز قالبی و حبهای پرداخته خواهد شد.
یخساز حبهای چیست؟
یکی از اشکال یخسازهای صنعتی، یخساز حبهای است و همانطور که گفته شد شکل ظاهری و اندازه یخها سبب طبقه بندی و وجه تمایز آنها شده است. یخهای حبهای شکل و منظم موجب شده است تا نام این محصول، یخساز حبهای باشد و طبق این ویژگی آنها با ظرفیت 50، 100، 200 کیلویی و... در بازار وجود دارند. معمولا در رستوران، کافی شاپ، هتل و فست فودها می توان از یخسازهای حبهای و ویژگیهای عالی آنها بهره مند شد.
فرآیند و چرخه تولید یخ با این دستگاه نیز به دو روش است و یا دارای عملکرد تمام اتوماتیک هستند، یا نیمه اتوماتیک که در هر نوع از عملکرد، بهترین یخ را به وجود خواهند آورد، زیرا یخها باید از نظر رنگ، بو یا طعم، خالص بودن و... دارای درجه بالایی باشند و مناسب ترین ایده و تجهیزات برای تامین یخ شفاف و خالص، یخساز حبهای است.
ویژگیهای یخساز حبهای
- بدنه آنها ساخته شده از جنس استیل است.
- مقاومت و دوام بالایی دارد.
- قدرت و توان عالی را در تامین و تولید یخ دارند.
- عملکرد آنها عالی و بی صدا است.
- یخ را به صورت حبهای، مرتب و برشهای یکسان و برابر، بهداشتی و با کیفیت به وجود می آورد.
- دارای سرعت بالایی هستند.
- یخساز حبهای دستگاهی هوشمند است که با پر شدن مخزن به صورت خودکار، به فرآیند تولید یخ خاتمه میدهد.
یخساز قالبی چیست؟
یخساز قالبی مدل دیگری از یخسازهای صنعتی است. در بین این تجهیزات، یخسازهای حقالبی میتوانند بزرگترین ابعاد و اندازه یخ را تولید کنند به همین علت است منطقه کاربردی آنها کمی متفاوت تر از انواع دیگر است و در مکانی که فضا یا محیط بیشتر و بزرگتری در دسترس باشد، یخسازهای قالبی گزینه بهتری میباشد.
در واقع بسیاری از کارخانهها یا مراکز تولیدی محصولات غذایی و لبنی، دارویی، کشتارگاهها نیاز به یخ دارند که یخهای کوچک برای آنها به صرفه نیست. بنابراین یخساز قالبی با قالبهای بزرگ یخ برای آنها ایده آل است. متریال استفاده شده در ساخت آنها استیل و گالوانیزه است که آنها را به صورت 100 قالبی، 200 و 500 قالبی می توانید سفارش و دریافت کنید.
یخهای شفاف و با کیفیت، سرعت عمل و عملکرد عالی، بدون ایجاد صدا، قدرت و مقاومت بالا و... جزء آن دسته از ویژگیهای مشترک میان یخساز قالبی و یخساز حبهای است و با توجه به شکل ظاهر یخ که یکی از تفاوتهای اصلی آنها محسوب میشود ممکن است تفاوت و تغییراتی میان اجزاء و قطعات آن نیز وجود داشته باشد.
مزایای یخساز قالبی
- استفاده از فیلترهای آب جهت تصفیه شدن آب و یخهای بهداشتی و با کیفیت
- سازگار با هر شرایط و موقعیت
- کاهش مصرف انرژی
- نوع یخی که تولید میکند با سرعت کمتری ذوب خواهند شد.
- مقاوم در برابر زنگ زدگی
- مجهز به سیستمهای هوشمند و جدید
- نصب و استفاده آسان
انتهای رپرتاژ خبری/ ر
انتهای پیام/