دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 ارديبهشت 1395 - 16:17
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

توت فرنگی‌های قرمزتر را بخورید

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، گفت: به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود توت فرنگی‌های قرمزتر را مصرف کنند.
کد خبر : 80177

دکتر کوروش جعفریان در گفت‌و گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره خواص مصرف توت فرنگی، افزود: توت منبع غنی از فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است که ویتامین C موجود در آن موجب افزایش جذب آهن می‌شود اما به عنوان منبع غنی از آهن نیست.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، افزود: توت یک میوه با خواص فراوان است که مصرف آن موجب تولید انرژی اضافی در فرد نمی‌شود برای مثال مصرف روزانه هشت عدد توت در روز 50 کیلو گرم انرژی تولید می‌کند.


وی با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود توت‌ فرنگی‌های قرمز‌تر را مورد استفاده قرار دهند، یادآور شد: هر چه توت قرمزتر باشد نشان دهنده میزان رنگدانه بیشتر و در نتیجه بالا بودن آنتی اکسیدان آن است.


جعفریان در ادامه یادآور شد: انار نخستین و توت دومین میوه منبع آنتی اکسیدان‌ها هستند که مصرف آن از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می‌کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب