استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی موفق به دریافت نشان تصدیق داوری الزویر شد
دکتر یحیی شفیعی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «این نشان از سوی انتشارات معتبر بین المللی الزویر (Elsevier) و مجله معتبر بین المللی مهندسی صنایع غذایی (Journal of Food Engineering) کشور انگلستان، بخاطرهمکاریهای مستمر اینجانب در سال ۲۰۱۵ با این مجله در داوری مقالات دریافتی، به بنده اهدا شد.»
وی افزود: «الزویر یکی از بزرگترین و معتبرترین ناشرین مجلات و کتابهای پزشکی و علمی جهان است که در شهر آمستردام کشور هلند قرار گرفته ولی در آمریکا، انگلستان، آلمان، اسپانیا و برخی کشورهای دیگر نیز فعالیت دارد.»
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی یادآور شد: «سالانه به طور میانگین ۳۵۰ هزار مقاله در ۲۰۰۰ مجله این انتشارات به چاپ میرسد. مجله مهندسی صنایع غذایی (Journal of Food Engineering) با ضریب تأثیر ((IF=۳. ۲۱، رتبه جهانی ۱۴ و رتبه کشوری ۴ انگلستان، جزو معتبرترین مجلات بین المللی صنایع غذایی جهان بوده که از سوی انتشارات الزویر (Elsevier) به چاپ میرسد.»
شفیعی عنوان داور بین المللی برای ۷ مجله ISI دیگر از این انتشارات و دیگر انتشارات معتبر را نیز در رزومه علمی و پژوهشی خویش دارند که از آن جمله میتوان به مجله علوم لبنیات آمریکا ((Journal of Dairy Science، IF=۲. ۵۷از انتشارات الزویر و مجله بین المللی ویژگیهای مواد غذایی، انگلستان (International Journal of Food Properties، IF= ۱. ۰۱) از انتشارات تیلور و فرانسیس (Taylor and Francis Ltd) را نام برد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره فعالیتهای داوری انجام یافته از سوی وی میتوانید به پروفایل عمومی وی به عنوان داور الزویر در سایت: http: //www.reviewerpage.com/Yahya-Shafiei مراجعه کنید.
انتهای پیام/