دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1394 - 10:03

برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان

جشنواره غذاهای بومی محلی برای نخستین بار با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت‌کننده از دانشگاه‌های استان بوشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان برگزار شد.
کد خبر : 71387

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان با تشکر از همه دست‌اندرکاران و شرکت‌کنندگان این جشنواره با توجه به نگاه ویژه دانشگاه به مسائل فرهنگی اجتماعی، برگزاری این جشنواره را برای نخستین بار در بین دانشگاه‌های استان موجب خرسندی دانست و گفت: «مطابق تعالیم قرآن و آموزه‌های دینی ما تغذیه نه‌تنها بر جسم انسان تاثیرگذار است بلکه سایر خصوصیات روحی و رفتاری فرد را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.»


دکتر داوود یحیایی افزود: «قرآن کریم می‌فرماید: یا ایها الرسل کلوا من‌ طیبات و اعملوا صالحا،‌ای پیامبران از طیبات بخورید و کارهای شایسته انجام دهید، در این آیه عمل صالح را در گرو تغذیه از طیبات می‌داند و در جایی دیگر می‌فرماید: فلینظرالانسان الی طعامه،‌ انسان باید به غذای خود بنگرد، پس به تغذیه خود اهمیت بدهید و آن را مهم شمارید.»



وی اضافه کرد: «برگزاری چنین مراسمی نه فقط به احیای فرهنگ بومی منطقه کمک شایانی می‌کند بلکه توجه به غذاهای سنتی و دوری و پرهیز از فست فود‌ها را در بین نسل جوان اشاعه می‌دهد.»


در پایان این جشنواره به نفرات اول تا سوم به ترتیب 500، 400 و300 هزار تومان و به نفرات چهارم تا هشتم هم هر کدام 100 هزار تومان همراه با لوح اهدا شد.


همچنین از رتبه‌های بر‌تر کلاس‌های هفتم، هشتم و نهم دبیرستان دخترانه جنت برازجان که به عنوان مدرسه معین دانشگاه معرفی شده است با هدایایی تجلیل به عمل آمد.



در حاشیه این مراسم غذاهای محلی مثل گرده، مشتک، نون تیری و آش دوغ از سوی بانوان طبخ و در اختیار مدعوان و میهمانان قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب