رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از بیماریهای مفصلی
دکتر خدیجه رحمانی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره یک رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مفصلی، گفت: به افراد توصیه میشود برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای مفصلی روغن جامد را از رژیم غذایی خود حذف کنند و روغنهای غنی از امگا 6 و 9 کمتر مصرف کنند و بیشتر روغن زیتون و امگا 3 را مورد استفاده قرار دهند.
وی افزود: همچنین افراد نباید از کربوهیدراتهای تصفیه شده از قبیل نان و آرد سفید استفاده کنند و بیشتر باید از نانهای سبوسدار و برنج قهوهای استفاده کنند.
این متخصص تغذیه در ادامه با بیان اینکه مصرف غذاهای آماده و فستفود موجب افزایش احتمال ابتلای افراد به بیماریهای مفصلی میشود، یادآور شد: به افراد توصیه میشود از مصرف غذاهای پرچرب، گوشتهای حاوی چربی زیاد و مواد اشباع از چربی به شدت خودداری کنند.
رحمانی عنوان کرد: همچنین به افراد توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای مفصلی سبزیجات و میوههای تازه به مقدار فراوان مورد استفاده قرار دهند.
انتهای پیام/