کتاب«محیطهای میکروبی: تهیه و تفسیر» از سوی اعضای هیات علمی واحد شبستر و تبریز چاپ شد
دکتر جلال شایق در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا محیطهای کشت را یکی از اساسی ترین مباحث کاربردی در تمامی شاخهه ای میکروبشناسی عنوان و اظهار کرد: «در این مجموعه، تلاش شده است کاربردیترین مباحث درباره محیطهای کشت، از اصول اولیه کشت میکروارگانیسمها تا معرفی متداولترین محیطهای کشت میکروبی در میکروبشناسی تشخیصی، غذایی و سایر شاخه های کاربردی آن ارایه شود.»
عضو هیات علمی واحد شبستر افزود: «نویسندگان سعی کردهاند با جمعآوری این مجموعه و توضیحات ساده راهگشای دانشجویان و آموزندگان باشند. این کتاب در 5 فصل تدوین یافته و میتواند به عنوان یک کتاب آموزشی و همراه برای دانشجویان و سایر افراد مفید واقع شود.»
در فصل اول با عنوان «اجزای اصلی محیطهای کشت میکروبی» شامل مقدمه و تاریخچه استفاده از محیطهای کشت میکروبی به اجزای اصلی تشکیل دهنده محیطهای کشت و دسته بندی محیطهای کشت پرداخت شده است. فصل دوم «تهیه و استریل کردن محیطهای کشت میکروبی» نامیده شده است. فصل سوم به «روشهای کشت میکروبها» اختصاص یافته است. در فصل چهارم با عنوان «محیطهای کشت متداول در میکروبشناسی تشخیصی» محیطهای عمومی، محیطهای غنی کننده، محیطهای انتخابی، محیطهای افتراقی و محیطهای اختصاصی شرح داده شده است.
کتاب «محیطهای میکروبی: تهیه و تفسیر» در 138 صفحه رنگی و با کاغذ گلاسه به قیمت 220000 ریال از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منتشر و به بازار عرضه شده است.
انتهای پیام/