دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کتاب«محیط­های میکروبی: تهیه و تفسیر» از سوی اعضای هیات علمی واحد شبستر و تبریز چاپ شد

کتاب«محیط­های میکروبی: تهیه و تفسیر» تالیف شهرام حنیفیان عضو هیات علمی واحد تبریز و جلال شایق عضو هیات علمی واحد شبستر از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منتشر شد.
کد خبر : 67486

دکتر جلال شایق در گفت­گو با خبرنگار خبرگزاری آنا محیط­های کشت را یکی از اساسی ­ترین مباحث کاربردی در تمامی شاخه­ه ای میکروب­شناسی عنوان و اظهار کرد: «در این مجموعه، تلاش شده است کاربردی­‌ترین مباحث درباره محیط­های کشت، از اصول اولیه­ کشت میکروارگانیسم­ها تا معرفی متداول­ترین محیط­های کشت میکروبی در میکروب­شناسی تشخیصی، غذایی و سایر شاخه­ های کاربردی آن ارایه شود.»


عضو هیات علمی واحد شبستر افزود: «نویسندگان سعی­ کرده­اند با جمع­آوری این مجموعه و توضیحات ساده راهگشای دانشجویان و آموزندگان باشند. این کتاب در 5 فصل تدوین یافته و می­تواند به عنوان یک کتاب آموزشی و همراه برای دانشجویان و سایر افراد مفید واقع شود.»


در فصل اول با عنوان «اجزای اصلی محیط­های کشت میکروبی» شامل مقدمه و تاریخچه­ استفاده از محیط­های کشت میکروبی به اجزای اصلی­ تشکیل­ دهنده­ محیط­های کشت و دسته­ بندی محیط­های کشت پرداخت شده است. فصل دوم «تهیه و استریل کردن محیط­های کشت میکروبی» نامیده شده است. فصل سوم به «روش­های کشت میکروب­ها» اختصاص یافته است. در فصل چهارم با عنوان «محیط­های کشت متداول در میکروب­شناسی تشخیصی» محیط­های عمومی، محیط­های غنی کننده، محیط­های انتخابی، محیط­های افتراقی و محیط­های اختصاصی شرح داده شده است.


کتاب «محیط­های میکروبی: تهیه و تفسیر» در 138 صفحه رنگی و با کاغذ گلاسه به قیمت 220000 ریال از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منتشر و به بازار عرضه شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب