آموزش قوانین به مسئولان فنی صنایع غذایی و آرایشی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دوره توجیهی بدو خدمت مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علم و تحقیقات برگزار شد.
آموزش دانش آموختگان رشته های مرتبط با صنعت غذا و آرایشی بهداشتی با توجه به اینکه مسئولین فنی سفیران سلامت در واحد های تولیدی و وارداتی محصولات سلامت محور هستند، جهت پایش بهینه محصولات برای ورود به بازار مصرف و ایمنی مصرف کنندگان امری ضروریی است.
آشنایی با قوانین خوراکی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی، آشنایی با سامانه TTAC سازمان غذا و دارو، نحوه انجام ثبت منبع(دریافت پروانه بهره برداری بهداشتی) غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC از سرفصلهای این دوره است .
دانش آموختگان این دوره با تسلط کامل بر شرایط بهینه تولید و پایش محصولات سلامت محور به آسانی می توانند وارد بازار کار شده و مهارت های خود را بکار برند.
این دوره که با حضور فارغالتحصیلان رشتههای صنایع غذایی، تغذیه و شیمی برگزار شد، برای دانشآموختگان امکان استخدام با مجوز جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور را فراهم میکند.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/